www.car.cz
 

Aral myslí prakticky i ekonomicky
     tisková zpráva


Originální balení motorových olejů Aral přinášejí řadu výhod

Že se při prodeji motorových automobilových olejů už nedá přijít s něčím novým? Dvě nejnovější nabídky společnosti Aral to dokonale vyvracejí! Jsou totiž nejenom praktické, ale i cenově výhodné.

Praha 5. března 2004 - Stále více výrobců automobilů přichází s tzv. flexibilními servisními intervaly, které dovolují najet mezi výměnami motorového oleje mnohem více kilometrů než bylo dříve obvyklé. Namísto ještě nedávno standardních 7500 nebo 15 000 km lze dnes na moderních motorech během jednoho servisního intervalu „natočit“ až 50 000 km - záleží na způsobu provozování motoru. Tento pokrok umožnily jednak nové motorářské technologie a materiály, jednak vývoj vysoce kvalitních „Long-life“ olejů.

Intervaly pro výměnu motorového oleje se tak sice podstatně prodloužily, tím důležitější však je, aby řidiči nezapomínali na kontrolu množství oleje v motoru a případné doplňování na správnou úroveň. Především při velmi dlouhých cestách by se mohlo stát, že řidič bude muset doplnit hladinu oleje v motoru. Neúprosný zákon schválnosti však funguje a stává se, že právě v okamžiku akutní potřeby nelze u čerpacích stanic sehnat „Long-life“ olej té správné viskozity. Doplněním menšího množství méně kvalitního oleje sice řidič motoru neublíží, přijde ovšem o výhodu extrémně dlouhého proběhu původní olejové náplně. Proto výrobci automobilů s proměnnými servisními intervaly doporučují, aby řidiči měli ve vozech vždy jednolitrovou láhev „svého“ oleje na dolévání.


A právě na to myslí nová nabídka společnosti Aral! U jejích čerpacích stanic si mohou řidiči zakoupit litrové balení vysoce kvalitního oleje Aral Super Tronic Long Life II viskozitní třídy 0W-30 v praktickém pouzdře z měkkého plastu, které zabraňuje případnému znečištění zavazadlového prostoru od lahve oleje. Díky „suchému zipu“ lze pouzdro snadno a bezpečně přichytit k vnitřnímu čalounění zavazadlového prostoru, takže láhev s olejem na dolití se v zatáčkách nepovaluje po celém zavazadelníku.

Litrová láhev oleje Aral Super Tronic Long Life II 0W-30 v praktickém pouzdře stojí stejně, jako „obyčejná“ litrová láhev, kromě pouzdra však zákazník dostává zdarma ještě igelitovou rukavici bránící ušpinění rukou při dolévání oleje a visačku s označením používaného oleje, díky které řidič nejenom nezapomene, jaký olej jeho motor používá, ale při každém otevření kapoty má na očích stav kilometrů, při kterém byl olej naposledy měněn.

Druhá nabídka Aralu je ještě výhodnější – čtyři litrové lahve oleje Aral Super Tronic 0W-40 v podobně řešeném plastovém pouzdře, jako v případě oleje na dolévání, lze nejenom snadno najednou přenášet, ale po výměně oleje zůstává řidiči praktické pouzdro, které lze využít pro uložení např. autokosmetiky, tažného lana nebo náhradní „řidičské“ obuvi, která zůstává ve voze. Největším lákadlem „čtyřnásobného“ balení olejů Aral Super Tronic 0W-40 je však jeho zvýhodněná cena – při koupi celého balení totiž zákazník ušetří 250 Kč!



Aral patří mezi vedoucí olejářské značky a svoje špičkové postavení potvrzuje nejenom nabídkou produktů nejvyšší jakosti, ale i péčí o pohodlí svých klientů. Nejnovější nabídka praktických balení motorových olejů toto renomé jenom potvrzuje!

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose