www.car.cz
 

Barvy teamu RSP bude v Krumlově hájit i rakouský rychlík Mörtl
     25.5.2005 00:44 - tisková zpráva


33. ročník populární českokrumlovské SEAT Rallye je přede dveřmi. Tým Rallye Sport Promotion má připraveny na páteční start tři vozy. Ludvíka Otta s Toyotou Celicou, jehož manželku Renátu  pro tentokrát zastoupí navigátor Jan Paulik.
 
Druhou posádkou bude Ladislav Belinger s Martinem Rérychem opět se Škodou Felicií.
Ta je již po Pelhřimovském karambolu opravena a ve skvělé kondici. Belingerovo zraněné rameno se již také zdá být v pořádku a stejně jako Otto s Paulikem se na krumlovskou soutěž velmi těší.
 
Třetí dvojicí je pro většinu fanoušků rallye známá, úspěšná rakousko německá posádka Achim Mörtl s Detlefem Rufem. Čtyřiatřicetiletý Mörtl patří k nejlepším rakouským jezdcům a před třemi lety byl dokonce angažován pro dvě asfaltové soutěže továrním týmem Subaru. Po krátké odmlce se Achim Mörtl – mistr Rakouska skupiny N z roku 1996  a  absolutní mistr z roku 1999 s vozem Subaru Impreza WRC opět vrací na tratě rychlostních zkoušek a chce znovu bojovat o rakouský titul. Do letošního mistrovství vstoupil skvěle. Vyhrál úvodní Jänner rallye a druhé místo vybojoval na dubnové Pirelli Lavanttal Rallye.
 
Poprvé u nás jsme rychlého „ Akima“ Mörtla mohli spatřit při letošní Rally Šumava, kde ho však v boji o Winter Cup zradilo řadící táhlo převodovky.

 
O výsledcích našich posádek na 33. Seat rallye Český Krumlov Vás budeme průběžně informovat během soutěže na stránkách týmu Rallye Sport Promotion,
www.rallyesport.cz.            


 
 
Fotogalerie:   Tišnov 2005 z archivů týmů

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose