www.car.cz
 

Nová INFORMAČNÍ Linka - nová pomoc pro motoristy
     26.5.2005 11:04 - tisková zpráva


GLOBAL ASSISTANCE ZŘIZUJE NOVOU INFORMAČNÍ LINKU
GLOBAL ASSISTANCE a.s. je mezi motoristy již dobře známá společnost, která poskytuje asistenční služby po celé Evropě. A protože k asistenčním službám pro motoristy patří kromě jiného také dopravní informace, není divu,Rolex Replica Watches že GLOBAL ASSISTANCE a.s. přichází v těchto dnech i v tomto směru s novinkou. Své služby totiž rozšiřuje na dopravní informace speciálně zaměřené na dálnici D 1.



GLOBAL ASSISTANCE a.s. využívá spolupráce s pořadateli AUTOSALONU BRNO 2005, a tak na počátek června letošního roku bylo naplánováno spuštění nové informační linky s názvem INFO D 1.

INFO D 1 - VOLEJTE 1220

Již samotný název dává tušit, o co se v tomto případě jedná. Na dnes již všeobecně známém čísle 1220 se zájemci dozvědí ty nejaktuálnější bezplatné informace o stavu provozu na dálnici D 1. Dálnice z Prahy do Brna patří mezi naše nejvytíženější komunikace, a tak není divu, že motoristé jsou lační po těch nejčerstvějších informacích, a to nejen těch, které nás všechny informují pouze o naplánovaných uzavírkách. Na této komunikaci každodenně dochází ke krizovým situacím, které vyplývají z hustoty provozu a případných kolizí vozidel. A právě ty nejaktuálnější novinky z „dé jedničky“ se dozvíte na již zmiňovaném čísle 1220.



Stačí tedy zvednout telefon, vytočit číslo 1220 a nechat se vést instrukcemi, které nás dovedou k aktuálním informacím.



„Naplánovat zahájení provozu nové infolinky na počátek června nám přišlo celkem logické. Vždyť v tomto termínu se v Brně koná letošní největší motoristická akce - AUTOSALON BRNO 2005 a naše nová linka bude pro návštěvníky na jejich cestě do Brna jistě velkou pomocí. Proto jsme také tyto své nové aktivity směřovali právě k tomuto termínu. Aktuálnost informací na této nové infolince bude zajišťována z celé řady našich zdrojů, tak aby informace byly opravdu co nejčerstvější. Motoristé si tak mohou ověřit průjezdnost dálnice D 1 a vyrazit pak na AUTOSALON,“ říká Ing. Petr Bold, generální ředitel GLOBAL ASSISTANCE. a.s. „Samozřejmě naše nová infolinka není zřizována pouze pro období konání AUTOSALONU, ale motoristům bude sloužit celoročně,“ dodává Ing. Petr Bold.

GLOBAL ASSISTANCE VAŠE JISTOTA

GLOBAL ASSISTANCE a.s. poskytuje nejlepší dopravní informace z celé České republiky pro všechny motoristy, Replica Watches nyní i s novou službou INFO D 1 na čísle 1220.

GLOBAL ASSISTANCE a.s. je přední společnost poskytující komplexní asistenční služby motoristům v nouzi, tzn. v případě nehody či poruchy vozidla. Jedná se o společnost, která vytvořila širokou nabídku globálních služeb odpovídající potřebám motoristů jak na území České republiky, tak i v zahraničí.

Tým společnosti GLOBAL ASSISTANCE a.s. je tvořen odborníky s mnohaletými zkušenostmi získanými u předních poskytovatelů asistenčních služeb. Stabilita společnosti je zajištěna partnerstvím s ekonomicky silnými, stabilními a prosperujícími společnostmi, jako je KOOPERATIVA pojišťovna a.s., AAA AUTO a.s a CCS a.s. Standardy společnosti GLOBAL ASSISTANCE a.s. jsou plně kompatibilní se systémy a normami užívanými v Evropské Unii a certifikovány podle DIN ISO 9001:2000. Pracoviště GLOBAL ASSISTANCE a.s. je nejmodernější svého druhu v ČR. Využíváním špičkových technologií garantuje nejvyšší kvalitu služeb.



LOBAL ASSISTANCE a.s. poskytuje služby motoristické veřejnosti na jednotném čísle 1220, ze zahraničí +420 1220 nebo +420 266 799 779, s garantovanou kvalitou a v ČR za jednotnou výhodnou cenu. Klientům s předplacenými službami a klientům pojišťovny Kooperativa jsou poskytovány služby zdarma nebo se slevami, které odpovídají rozsahu příslušného typu služby nebo typu uzavřeného pojištění.



Pomoc na silnici v případě poruchy nebo nehody

K zákazníkovi je vyslán do požadovaného místa mechanik s vozidlem silniční služby, který poskytne potřebnou technickou pomoc. Je postaráno i o dopravu chybějících pohonných hmot, o případy nechtěné záměny paliva při tankování, o defekt pneumatik, odemčení vozidla certifikovanou specializovanou firmou atp.



Odtahová služba

V případě, že vozidlo není možné opravit na místě, je zajištěn odtah nepojízdného vozidla do značkového servisu, nebo jiného místa podle přání zákazníka. Podle požadavku je zajištěna přeprava osob a jejich zavazadel.



Uschování vozidla

Pokud je třeba vozidlo zajistit před poškozením, ztrátou nebo zcizením jeho vybavení, je zajištěno jeho uschování ve střeženém a v případě potřeby i krytém objektu.



Ubytování

Pro případy, že vozidlo je předáno do servisu a nebude opraveno tentýž den, je zajištěno pro posádku vozidla ubytování.



Zapůjčení náhradního vozidla

Podle přání zákazníka je zajištěno a dopraveno náhradní vozidlo požadované kategorie.



Technické a právní poradenství

U renomovaných specializovaných společností je zprostředkována právní, případně technická poradenská pomoc.

 

PR

Autosalon Brno 2005


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose