www.car.cz
 

V tropickém Krumlově Pospíšil s Lasevičem stříbrní ve třídě, Jelínek out.
     14.6.2005 23:33 - tisková zpráva


Na startu soutěže MMČR Seat rally 2005 stály za POSPA Rally Team 2 posádky a to Pospíšil s Lasevičem s vozem Honda Integra a Jelínek s Vajíkem také tradičně v Mitsubishi EVO VI. Vzhledem ke zdržení zásilky dílů pro stavbu druhého motoru Integra odjížděla na start s motorem za hranicí přijatelného opotřebení, tropická vedra znamenala  v této situaci další komplikaci. Jelínek naopak začal s vozem v bezvadné kondici a pohyboval se okolo 7.místa v PV.

 

Noční chládek na posledních RZ 1.etapy vystřídala tropická vedra druhého dne, po cca 10. km každé RZ si Pospíšil ve voze topil pro úlevu motoru, přesto však v každém servisu dolévali mechanici  cca 2l oleje a výkon dále klesal, po odpadnutí Fišera však bylo jediným účelem přejet cílovou rampu s odpovídajícím bodovým ziskem do MMČR.Jelínek v té době byl již na 5.místě v PV a 11. absolutně, prasklé rameno na RZ 11 Římov však znamenalo konec nadějím na bodový zisk.

 

 Na posledních RZ Pospíšil zejména ve stoupáních „odjížděl“ výrazně hůře než s tréninkovým vozem, cíl soutěže však pro posádku znamenal bodový zisk do MMČR za druhé místo ve třídě. Poslední oblak kouře motor vypustil k nemalé radosti diváků při exhibici na slavnostním vyhlašování soutěže,na Rally Bohemia se vůz představí již ve zdravé kondici s cílem zisku dalších bodů do MMČR.

 

POSPA Rally Team


 
 
Fotogalerie:   Seat rally Český Krumlov 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose