www.car.cz
 

ČMPR i Asociace Automobilového Sportu představují svá nová loga
     15.6.2005 23:04 - tisková zpráva


SHERON Českomoravský Pohár Rallye i Asociace Automobilového Sportu představují svá nová loga

Tisková informace SHERON Českomoravského Poháru Rallye

 

Do Českomoravského Poháru Rallye vstoupil silný generální partner, čímž se jen zvýraznil současný vzestup významu tohoto atraktivního seriálu. V souvislosti s těmito skutečnostmi bylo rozhodnuto i o vytvoření nového loga seriálu, které si vám právě teď dovolujeme představit.

 

Nové logo by mělo nejen prezentovat nového partnera, ale svým dynamickým designem také poukázat na zvyšující se kvalitu SHERON Českomoravského Poháru Rallye. Zároveň s ČMPR inovovala své logo i Asociace Automobilového Sportu, která je organizátorem zmíněného seriálu. Obě loga jsou nově vyvedena v identických barvách, aby se tak zdůraznilo i sepětí obou složek.

 

O dalších novinkách v SHERON Českomoravském Poháru Rallye informují internetové stránky www.cmpr.cz . Příští soutěž seriálu se koná již tuto sobotu 4.6.2005 v Hrádku nad Nisou a jeho okolí jako VIII. Rally Lužické Hory.

 

 

ČMPR Media

 

 

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose