www.car.cz
 

Guy Fréquelin oceněn řádem Rytíř čestné legie
     16.6.2005 07:34 - tisková zpráva


Ve čtvrtek 9.6.2005, Jean-François Lamour, francouzský ministr mládeže a sportu, ocenil ve Versailles Satory Guy Fréquelina, ředitele Citroën Sport, řádem Rytíř čestné legie. 

 

Slavnostní akt se odehrál mimo jiné také za přítomnost pánů Thierry Peugeot, Jean-Martin Folz, Claude Satinet a zástupce versailleské radnice. Ministr ocenil kariéru Guy Fréquelina od jeho počátků v roli pilota až po jeho současné působení na postu sportovního ředitele.

 

Události se zúčastnili také mnozí piloti, kteří přispěli sportovním úspěchům značky Citroën, jako např. :  Sébastien Loeb a jeho spolujezdec Daniel Elena, Carlos Sainz, Philippe Bugalski, Ari Vatanen, Jacky Ickx, Pierre Lartigue a Michel Périn….

 

Guy Fréquelin vyjádřil vděčnost a poděkování za důvěru, která do něj byla za léta jeho sportovní karéry vložena a připomněl, že pocta jíž se mu dostalo je také oceněním práce celého týmu a podpory značky Citroën vůbec.

 

Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.

 

 

 

Ing. Martina Bedrnová


 
 
Fotogalerie:   Rajd Polski 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose