www.car.cz
 

Radek Rous má nyní na osm týdnů sádru
     16.6.2005 07:45 - tisková zpráva


Radek Rous má na osm týdnů sádru

Smolně skončilo pro kralického motocyklového závodníka Radomila Rouse středeční vyšetření v nemocnici v Praze. Lékaři totiž zjistili, že v Barceloně způsobené zranění levého zápěstí je horší než se zdálo.

 

 „Dostal jsem na ruku sádru, protože je zlomená. Doktor říkal, že by bylo dobré jí mít alespoň osm týdnů,“ vysvětlil zaskočeně po návratu z ordinace sedmadvacetiletý jezdec, který havaroval ve volném tréninku díky prasklé hadičce a vytékající vodě na zadní pneumatiku v době, kdy zvolna dojížděl kolo a směřoval k mechanikům do boxů.

 

„Mechanici mi ukázali na tabuli, že mám zajet k výměně gumy, tak jsem kolo dojížděl opravdu zvolna. A asi v páté zatáčce jsem se najednou ocitl na zemi,“ vrací se k sobotní smolné příhodě Radomil Rous, který stoprocentně bude muset vynechat další závod seriálu mistrovství světa, který se jede 25. června v nizozemském Assenu.

 

 „Do velké ceny Británie, která se jede 24. července bych chtěl být v pořádku, uvidíme ale co na to doktoři,“ doufá člen znojemského Racing teamu.

(mm)


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose