www.car.cz
 

Scania po Praze-Modleticích otevřela nové centrum u Pardubic
     18.6.2005 17:50 - tisková zpráva


Scania rozšiřuje servisní síť

Praha, 15. června 2005 - Počet servisních a obchodních center společnosti Scania CZ se dnešním dnem opět rozrostl. Zákazníci z východních Čech mohou začít využívat značkových služeb, které poskytuje nový servis Scania ve Starém Hradišti u Pardubic.

 

Východočeský dealer ProScan a.s., který od roku 2002 provozuje servis a prodej vozů Scania v Jičíně, se rozhodl rozšířit svoje služby v kraji. Po rozsáhlé a náročné rekonstrukci objektu ve Starém Hradišti vznikla prostorná servisní hala o rozměrech 30 x 18,5 m s dostatečnou světlou výškou. V hale je k dispozici šest stání pro vozidla, z nichž dvě jsou průjezdná. Samozřejmostí je sklad náhradních dílů a zázemí pro řidiče. V dohledné době začne v objektu servisu fungovat také prodejní kancelář.

 

O zákazníky a jejich vozidla se postarají dva technici, šest kvalifikovaných mechaniků v čele s vedoucím servisu Jaroslavem Futerou a další personál, který zajišťuje provoz servisu a skladu náhradních dílů.

 

V nově otevřeném centru je prováděn kompletní záruční i pozáruční servis v rozsahu plně odpovídajícím servisním standardům Scania. V nabídce služeb nechybí ani plnění a kontrola klimatizace, montáž systému elektronického mýtného Toll Collect nebo zajištění STK.

 

Adresa:                                    Kontakt:                                              Otevírací doba:

ProScan a.s.                           e-mail: servisPce@proscan.cz         Po - Pá od 7:00 do 15:30 hod.

středisko Pardubice              tel.:      467 002 941                         

Fáblovka 559                         fax:      467 002 930

533 52 Staré Hradiště          

 

 

Společnost Scania CZ v rámci rozšiřování své servisní sítě uvedla v polovině května do provozu další nové obchodní a servisní centrum, a to v Modleticích u Prahy. Na ploše cca 2 800 m2 se zde rozkládá moderní servisní zařízení, kde se provádí záruční i pozáruční opravy a diagnostika vozidel v rozsahu plně odpovídajícím servisním standardům Scania. Je to již druhá pobočka v regionu středních Čech.

 

O spokojenost zákazníků se stará tým 25 mechaniků a servisních techniků. Náklady na výstavbu tohoto centra dosáhly téměř 100 milionů korun a jedná se tak            o největší investici společnosti Scania do servisní sítě v České republice.

 

 

Scania Czech Republic s.r.o.                                     Mmd Public Relations Czech Republic

Martina Jirásková                                                     Radka Strachotová

 

 

www.scania.cz

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose