www.car.cz
 

Úspěšný víkend Matador Pneusport Teamu a R. Šenkýře v Kohoutovicích
     20.6.2005 12:25 - tisková zpráva


S dobrým pocitem a několika vavříny odjížděl Matador Pneusport team s dalšího závodu Mistrovství  ČR do vrchu, který se uskutečnil na  části trati „starého“ Masarykova okruhu v Brně – Kohoutovicích. Dvě druhá místa Roberta Šenkýře ve skupině M, vítězství a třetí místo Petra Líbala ve skupině A, a dvě druhá místa mladého Marka Frieda v juniorské trofeji jsou důkazem kvality vozů BMW M3, připravovaných v dílnách Roberta Šenkýře.

 

Poprvé v sezóně se na startu závodu do vrchu objevil s novým BMW M3 GTR také Robert Šenkýř, který kohoutovický závod pojal jako test na okruhový „Matador FIA GT Weekend“, který se v Brně uskuteční hned o nadcházejícím víkendu, a dvěma druhými místy ve skupině „M“ volně upravených vozů předčil svá očekávání: Závod v Kohoutovicích byl pro mě testem na okruhový závod příští týden v Brně. Absolvoval jsem ho kvůli testu brzdové soustavy a ABS, které nás v posledním závodě zlobilo a s takovým nastavením podvozku, se kterým pojedeme i  příští týden na okruhu.

 

Proto jsem s výsledkem spokojen, testované věci fungují a navíc jsme dokázali  porazit i mnoho soupeřů s kopcovými speciály“.  

 

S loňským mistrovským „áčkem“ Roberta Šenkýře letos jezdí Petr Líbal. Úkolem Petra pro letošní sezónu bylo naučit se ovládnout tento silný vůz, poznat nové tratě a získávat zkušenosti pro příští sezónu. Pražský jezdec však po sobotním bronzu velmi mile překvapil a vyrovnanými jízdami v neděli vybojoval své premiérové vítězství ve skupině „A“.

S červeným BMW M3, upraveným pro skupinu „M“, se v Kohoutovicích představil mladý Marek Fried. Sedmnáctiletý junior znovu ukázal svůj cit pro BMW a v juniorské trofeji pro jezdce do 25 let vybojoval dvě druhá místa.

 

Dalším závodem Matador Pneusport Teamu a jezdce  Roberta Šenkýře bude již zmiňovaný „Matador FIA GT Weekend“ , který se uskuteční o nadcházejícím víkendu v Brně (24.-26.6.2005). Pro tento závod chystáme jedno překvapení, o kterém vás budeme informovat pozítří v samostatné tiskové zprávě.

 

 

Tisková zpráva Matador Pneusport Team


 
 
Fotogalerie:   Kopná 2005 - foto Jiří Dokulil

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose