www.car.cz
 

První oficiální představení nové generace zimních pneumatik Continental
     tisková zpráva


ContiWinterContact TS 810 a
ContiWinterContact TS 810 Sport

Koncem února 2004 byla ve španělské Sierra Nevadě poprvé oficiálně představena nová generace zimních osobních pneumatik značky Continental.
Paletu zimních plášťů pro osobní vozy rozšířily nové modely zimních pneumatik ContiWinterContact TS 810 a ContiWinterContact TS 810 Sport, které jsou vyvinuty s využitím nejnovějších technologických poznatků. Použitím koncepce nejmodernějšího asymetrického dezénu a nové směsi bylo dosaženo pokroku v řadě parametrů.

ContiWinterContact TS 810

Nová pneumatika ContiWinterContact TS 810 byla vyvinuta zvláště pro komfortní osobní vozy střední a vyšší třídy. Zimní sezóna 2004 bude přivítána 23 různými rozměry této novinky, mezi kterými budou i pneumatiky s technologií SSR pro nouzovou jízdu. ContiWinterContact TS 810 nabízí vyvážené vlastnosti na nejvyšší úrovni a nejlepší jízdní komfort.

Bezpečný průvodce zimou
Přínosy pneumatiky ContiWinterContact TS 810

pro vyšší bezpečnost v zimním období: Extrémně asymetrický tvar dezénu a nové směsi zajišťují nejlepší jízdní
vlastnosti na zasněžené vozovce, dobrý odvod vody, vysoký komfort a dlouhou životnost.

ContiWinterContact TS 810 Sport
Pneumatika ContiWinterContact TS 810 Sport spojuje jako sportovní pneumatika pro zimní použití vynikající ovladatelnost s dobrou přilnavostí na mokru a bezpečnými jízdními vlastnostmi na zasněžených vozovkách. Obzvláště tuhé ramenní bloky mají vynikající vodicí vlastnosti při jízdě v zatáčkách a změně jízdní stopy. Continental nabízí pneumatiku ContiWinterContact TS 810 Sport i ve variantě s technologií SSR, která je určena pro nouzovou jízdu při náhlém poklesu tlaku vzduchu v pneumatice (např. následkem defektu během jízdy).


Bezpečný zimní sportovec
Pásový dezén pneumatiky ContiWinterContact TS 810 Sport se podobá sportovní letní pneumatice. Zaručuje krátkou brzdnou dráhu na suché vozovce a její speciální uspořádání lamel zlepšuje ovladatelnost na zimních vozovkách. Ovladatelnost a trakce na zasněžených a také na suchých vozovkách výrazně překračuje hodnoty předchozího modelu. Oproti předchůdci byla zkrácena i brzdná dráha. Kvalitnější odvod vody z kontaktní plochy pneumatiky zvyšuje ochranu před vznikem aquaplaningu při zatáčení.

Oba nové modely zimních pneumatik budou k dostání i ve verzi Continental SSR. Technologie SSR využívá zesílené bočnice a umožňuje nouzovou jízdu i při defektu a ztrátě vzduchu.

Otrokovice, březen 2004

Barum Continental spol. s r.o.
Divize marketing


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose