www.car.cz
 

Cais – Ondrejčík po více než měsíční pauze na Kopné spokojeni
     29.6.2005 23:33 - tisková zpráva


Po více než měsíční pauze se posádka Cais – Ondrejčík postavila na start Rallysprintu Kopná. "Soutěž pro nás bude ideální na rozjetí po těžké havárii na Vsetínské rally," řekl před startem pilot.

Pořadatelé zařadili už v pátek noční prolog ve Slušovicích. "Pro diváky to byla obrovská show a myslím, že i jezdci si to užili," hodnotil páteční úvod Miroslav Cais.
Na tomto krátkém úseku se posádce podařil husarský kousek v podobě třetího místa absolutně a vítězství v produkčních vozech. Bohužel, radost trvala jen chvíli. "V poslední třetině prologu se ze zadní části vozu ozvala velká rána a auto začalo silně vibrovat. Na přejezdu do UP se auto zastavilo úplně. Mechanici zjistili, že se utrhl zadní diferenciál a následně poškodil i obě poloosy," popsal problamatický okamžik jezdec. Protože chtěla posádka startovat i druhý den, využila možnosti devadesátiminutové opravy před sobotním startem za cenu 6 minutové penalizace.
"I z testovacích důvodů jsme chtěli v soutěži pokračovat," doplňuje Pavel Ondrejčík.
Další tři prvenství v RZ a vyrovnaná jízda by posádce po součtu časů stačila na první místo v produkčních vozech. Po přičtení šesti minut penalizace však skončila v poli poražených.

"V této rally jsme se chtěli především ukázat našim domácím fanouškům a co nejvíce vyzkoušet náš opravený vůz. Velký dík patří našim mechanikům, kteří opravy stihli včas a my tak mohli tuto krátkou, ale velmi krásnou soutěž absolvovat," řekl v cíli spokojený Miroslav Cais.

Dalším závodem na kterém se posádka týmu Cais Motosport představí bude na konci srpna domácí Barum Rally.

Cais Motorsport
 
 
Fotogalerie:   KOPNÁ 2005 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose