www.car.cz
 

Vršecký podle statistik zatím letos na výbornou
     2.7.2005 19:07 - tisková zpráva


Pohled na statistiky z první poloviny letošní sezóny dává pádnou odpověď na otázku, čím to, že se David Vršecký drží v nabitém šampionátu na skvělém třetím místě. Pokud by se totiž po vzoru cyklistické Tour de France udělovaly trikoty za úspěchy v jednotlivých kategoriích, musel by si David udělat místo v šatníku a nakoupit ramínka.

Měřené tréninky

Z celkového počtu deseti měřených tréninků vyhrál David v Barceloně a Albacete, stejným počtem tréninkových vítězství se mohou pochlubit i Allgauer s Körberem, lepší je pak v tomto ohledu pouze Antonio Albacete, který vyhrál třikrát. Výborné Vršeckého letošní výsledky v měřených trénincích jsou o to překvapivější, že v předchozích čtyřech sezónách se mu nepodařilo zajet nejrychlejší čas ani v jednom závodě.

Kvalifikace

Těm vládne dvojice Albacete – Vršecký, která se shodně podělila o tři kvalifikační vítězství. Přestože se v kvalifikacích jede o poloviční počet bodů, jedná se o body nesmírně důležité. Ostatně plných 73 z celkového počtu 163 bodů si roudnický trucker vyjel právě v kvalifikacích.

Pohárové závody

V nejprestižnější kategorii je David po polovině šampionátu se dvěma vítězstvími – Barcelona, Albacete – na druhém místě, před ním je se čtyřmi triumfy pouze Antonio Albacete. Za sebou pak Vršecký nechal takové mistry svého oboru, jakými jsou vedoucí jezdec celkového pořadí Egon Allgauer, týmový kolega Gerd Körber či Frankie Vojtíšek, kteří se radovali z pohárového vítězství doposud jen jednou.
 
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Dan Suchý s BMW M3 v letním Brně 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose