www.car.cz
 

Michael Vorba si s Mercedesem Benz DTM rozuměl a chce jet znovu
     4.7.2005 15:14 - Pavel Jelínek


Michael Vorba, dosud především  formulový závodník  z Vysokého Mýta ( F 3000), se  při Letní ceně Brna  poněkud překvapivě  objevil vedle  Antonína Charouze a Adma Lacka za volantem Mercedesu DTM při sobotním   vytvrvalostním  závodu na  tři hodiny, který předcházel  závodu FIA GT.

A co víc, nic nezkazil a společně s uvedenou dvojicí získal  zlatou  medaili.

"Na auto jsem si překvapivě rychle zvykl. Mám ale stále rezervy, abych mohl jet na hranici možností. Musím ještě hodně trénovat,"  řekl  v cíli Vorba a pokračoval na téma, že by rád, kdyby nezůstalo u jediného svezení v prestižním voze DTM:  "Líbí se mi to víc než formulové závody. Hrozně rád bych to ještě někdy zkusil. Kdy to ale bude, zatím nevím. Moje budoucnost není momentálně jasná."

Bývalý motokárista  si rozhodně za volantem  MB DTM  vedl  mnohem  lépe, než třeba zkušený Ruda Machánek. Ten usedl do stejného vozu  při nedělním sprintu, ale jeho premiéra skončila  až sedmým místem v cíli.


 
 
Fotogalerie:   Dan Suchý s BMW M3 v letním Brně 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose