www.car.cz
 

Roman Kresta se bude doma připravovat na těžkou Argentinu
     6.7.2005 22:52 - tisková zpráva


Roman Kresta nám po zvednutí telefonu oznámil, že se bude věnovat rodině, především pak v následujících dnech volna. Jediné, co ho tedy tento týden čeká, je cesta do Prahy. Prozatím však nevěděl, který den to bude.

Jinak se bude již pilně připravovat na Argentinskou rally. „Mám v plánu cvičit a připravovat se na další náročnou rally. V Argentině by nemělo být takové horko, ale těžká rally to bude především z toho důvodu, že jsem tam ještě nejel,“ prohlásil na úvod Kresta.

Zajímalo nás, zda je již jeho spolujezdec Honza Možný v pořádku. „Myslím, že už je to dobré. V Argentině budu startovat s ním. O žádné jiné možnosti nevím,“ řekl jednoznačně.

Minulý týden strávil luhačovický pilot v Řecku několik dnů navíc, když se účastnil testů nových komponentů pro rok 2006. „Ano je to pravda. Ještě předtím jsem vozil partnery týmu. Bylo to asi třicet lidí.Celkem velká akce, ale povedla se.“

Na mnoha zahraničních serverech se objevila zpráva, že ve Finsku pojedeš se starší verzí vozu a Hirvonen bude startovat jako dvojka. Víš o tom něco bližšího? „Popravdě řečeno nic moc. Jsou to všechno jen nepodložené zprávy. Oficiálně nic nevím, tudíž to nemá smysl komentovat,“ doplnil Kresta.

Na závěr jsme se ještě zeptali Romana na havárii při Bohemia rally. „Viděl jsem to jen v televizi, ale určitě bych řekl, že tam ti diváci neměli stát. Je to ale smutné, především proto, když došlo ke zranění malé holčičky. Musím tak apelovat na všechny fanoušky rally.

Dbejte pokynů pořadatelů a nestůjte na tak nebezpečných místech. Pokud má vůz problém je neovladatelný a následky bývají většinou katastrofální,“ dodal ke smutné události pilot Focusu WRC.

Zpracoval: RV FFK

 

více :

http://www.fansforkresta.cz/


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2005 od Pavla Kacerovského

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose