www.car.cz
 

West: Špatný začátek sezóny
     tisková zpráva


Jezdec týmu West McLeren Mercedes David Couldhard skončil v nedělní Velké ceně Austrálie na konečném osmém místě. Jeho týmový kolega Kimi Raikkonen odstoupil ze závodu po deseti kolech kvůli závadě na motoru, způsobené úbytkem tlaku vody z dosud nezjištěných příčin. David v závodě uskutečnil dvě zastávky v boxech – v kole 14. (11.7 seconds) a 36. (10.7 seconds).

DAVID COULTHARD

"Tento víkend byl pro celý tým určitě velmi neuspokojivý a dnešní jediný dosažený bod je velmi slabá útěcha. Dobře jsem odstartoval a předjel pár soupeřů, ale osmé místo bylo vše na co jsme mohli dosáhnout. Nejsme tam, kde bychom chtěli být, ale budeme tvrdě pracovat, abychom se tam dostali. Doufejme, že se do příští velké ceny v Malajsii podstatně zlepšíme."

KIMI RAIKKONEN

"Z našeho víkendového představení jsem velmi zklamán. Doufám, že budeme v příštím závodě schopni předvést něco lepšího. Zůstal jsem na startu a ztratil pár míst, ale většinu z nich jsem opět vybojoval během prvních pár zatáček. Auto jelo dobře, bohužel to netrvalo příliš dlouho a já musel odstoupit kvůli poruše motoru. Toto jistě není ten nejlepší začátek sezóny."

RON DENNIS

"Říci, že to byl těžký víkend, je velmi mírné vyjádření. Naše slabé představení bylo umocněno nízkými teplotami, které jistě nevítal nikdo, kdo jezdí na pneumatikách Michelin. Věříme, že jsme pronikli do problémů, které máme a jedině důkladné analýzy a jezdecké zotavení může vyřešit naše problémy."

NORBERT HAUG

"Našim cílem bylo získávat vítězství od prvních závodů sezóny, čehož jsme dnes nedocílili. Technická výbava týmu musí být zlepšena a všichni ví, co je zapotřebí. Za dva týdny v Malajsii chceme všichni vidět vzestupný trend. Příčina závady na Kimiho motoru bude prozkoumána a výsledek sdělen médiím později."

 

WEST - tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose