www.car.cz
 

Odvážný rozjezd AUTO DISKONTu v Brně. Čtyři denně
     14.7.2005 10:11 - tisková zpráva


Odvážný rozjezd AUTO DISKONTu v Brně

 

 

Brněnská pobočka bazaru AUTO DISKONT prodala během prvního měsíce od svého otevření 6. června celkem 121 aut, což jsou v průměru čtyři auta denně. Diskontní způsob prodeje ojetin se tak v Brně osvědčil stejně dobře jako v Praze.

 

Zájem zákazníků je ohromný. Konkurence tady v Brně je sice veliká, ale většina bazarů nabízí výrazně dražší auta. My se zaměřujeme hlavně na kvalitní a levné vozy do 150 000 Kč, o které je největší zájem,“ prozradil majitel autobazaru Martin Emes a dodal: „Hlad po ojetinách je v Česku skutečně enormní, něco podobného jsem nikde ve světě nezažil. Je to pochopitelné, souvisí to s kupní silou obyvatel.“

 

Zajímavé je, že klienti brněnského AUTO DISKONTu nepřijíždějí pouze z Brna. Celkem 32 % z nich totiž pochází z přilehlých měst a vesniček. Často přijíždějí i zákazníci ze Slavkova, z Vyškova, Jihlavy, Olomouce a ze Zlína. AUTO DISKONT proto urychlí otevírání dalších bazarů na Moravě. Do konce roku bude otevřena ostravská pobočka, kde najde práci 35 nových zaměstnanců a počet nabízených automobilů vzroste o 400 kusů.

 

Motoristé na Moravě projevují výraznější zájem o škodovky. Lidé tu méně experimentují a sázejí na českou jistotu. Ještě větší důraz kladou na cenu a výši splátek při financování formou úvěru. Ta je podle interního průzkumu z 85 % rozhodující při volbě automobilu.

 

Výhodou AUTO DISKONTu jsou právě nízké ceny a výhodné splátky. Zákaznická skupina se tak rozšiřuje o nové společenské skupiny. Vedle typických klientů bazarů, kterými byli doposud většinou muži ve věku 20-50 let, přichází do AUTO DISKONTu stále více svobodných žen, seniorů, ale i mladých lidí, kteří ještě nevydělávají, ale mohou si dovolit splátky již od 400 Kč měsíčně.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Příbram 2004 od Martina Viďourka

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose