www.car.cz
 

Na Nürburgring přišlo na trucky dvě stě tisíc diváků!!
     14.7.2005 11:25 - Pavel Jelínek


Není  žádnou novinkou, že trucky fandy lákají. Zejména na tak vyhlášeném místě, jako  je pro truckery německý Nürburgring . O minulém víkendu  sem na závodu  dorazilo na  200 000 diváků, což je poměrně úctyhodné číslo.

Mimochodem, zájem o mnohatunové  kolosy, které se hravě dokáží  řítit  rychlostí  160 km za hodinu, byl  skoro  dvojnásobný,jako při závodech F1.  Na ně sem přišlo zhruba  130 tisíc diváků za obaa víkendové dny.

Ono to nejspíš bude i tím, že závody nabízejí nejen velmi dramatické boje,  ale navíc i vstupenky jsou podstatně levnější. Namísto nějakých  200 eur ( minimálně - lepší lístky jsou  i třeba za 500) za efjedničky můžete trucky vidět již za 20–60 eur.

No a vzhledem k tomu, že  zdejší závod je vyhlášeným  truckerským svátkem, či přímo festivalem, zvou sem i jednotlivé týmy  tisíce  hostů. Například česká Buggyra zde měla stan pro 1500 hostů.

Pro našince je podstatné, že na začátku září se pojede  závod trucků tradičně v severočeském Mostě. A termín se rychle blíží


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose