www.car.cz
 

Audi sbírá další ocenění - i za své internetové stránky
     15.7.2005 07:34 - tisková zpráva


Audi sbírá další ocenění
· Marketingový portál Audi zvítězil v prestižní soutěži „Firemní médium roku 2004/05“ v kategorii intranet
· Skvěle zabodovaly i internetové stránky www.audi.cz, Audi magazín a firemní katalog Audi A4
 
Skvěle zabodovaly i internetové stránky www.audi.cz, Audi magazín a firemní katalog Audi A4
 

Dokonalost je jedním ze synonym značky Audi – a nejde jen o dokonalý produkt, tedy automobil, či související služby, ale také o perfektní prezentaci firmy. O tom, že Audi patří i v tomto ohledu k absolutní špičce, svědčí dlouhá sbírka titulů a ocenění, které automobilka Audi, resp. její tuzemský importér posbíral v posledních letech.

 

Audi, značka bytostně spojená s moderními technologiemi, považuje komunikaci po datových sítích za mimořádně důležitý a účinný nástroj řízení firmy. Poskytovat dokonalé služby klientům z celé České republiky prostřednictvím perfektně organizované dealerské sítě pomáhá marketingový portál www.audi-marketing.cz, který je významným komunikačním nástrojem mezi centrálou a jednotlivými dealery sítě Audi v ČR. Kvalitu tohoto portálu dokládá jeho vítězství v letošním ročníku uznávané soutěže „Firemní médium roku 2004/05“, ve které specializovaný marketingový web Audi vyhrál svoji kategorii intranetu. Na porotce zapůsobily i internetové stránky www.audi.cz, určené pro nejširší veřejnost, které ve své kategorii získaly druhé místo, čímž obhájily svoji pozici z loňského roku.

 

Skvěle se umístil také prémiový firemní čtvrtletník Audi magazín, který  v letošním roce už stihl zabodovat v prestižním utkání „Zlatý středník 2004“, kde se umístil stejně jako v této soutěži na stříbrné pozici. Vysokou kvalitu informačních materiálů Audi pak porota ohodnotila vynikajícím druhým místem pro katalog Audi A4.

 

Letošního šestého ročníku soutěže „Firemní médium roku 2004/05“, která proběhla pod záštitou Asociace obranného průmyslu ČR, se zúčastnilo celkem 28 firem a organizací veřejné správy, které přihlásily celkem 42 různých médií.

 

Import Volkswagen Group s.r.o., Divize Audi/Public Relations, Pekařská 6, CZ - 155 00 Praha 5                                                                                                            

 


 
 
Fotogalerie:   Buggyra double - na Nurbrurgringu 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose