www.car.cz
 

Václav Pech jede doma Blovicích a chce získat trvale pohár
     15.7.2005 19:05 - tisková zpráva


Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel se připravuje na start dalšího podniku ve sprintrallye, kterým bude Rallye Úslava. Tuto blovickou soutěž považuje plzeňák Václav Pech jun. za domácí.
 

„Tratě blovických rychlostních zkoušek znám opravdu dokonale. Z mého domu v Plzni je to do Blovic jen zhruba 15 kilometrů a některé úseky zdejších tratí často využíváme s naším teamem k soukromému testování. Výběr vhodných úseků pro stavbu rychlostních zkoušek je zde ale omezený, a tak RZty Rallye Úslava patří k těm rychlejším v domácích šampionátech,“ říká o Blovické soutěži Václav Pech jun.

 Ten zde v minulých ročnících již pětkrát vystoupil na  nejvyšší stupeň vítězů. Naposledy slavil vítězství na této soutěži v minulém roce, kdy se mu podařilo vyhrát toto rallye po čtvrté v řadě za sebou. I letos je řazen mezi největší favority soutěže.

"Bylo by pěkné dosáhnout opět na nejvyšší stupínek i letos a rozšířit tak řadu našich vítězství v této soutěži, ale jsem realista a vím, že rallye je velmi náročný sport, kdy výsledek závisí na souhře celého teamu a konečný výsledek může ovlivnit řada i na první pohled nepodstatných drobností.

Budeme určitě o vítězství bojovat už jen proto, že vedeme domácí šampionát a máme nyní příležitost upevnit si tuto vedoucí příčku. A také proto, abychom získali opět do vlastnictví putovní pohár, na kterém figuruje i můj otec jako vítěz této soutěže z roku 1998. Určitě také budu myslet na diváky a slibuji, že se mohou těšit na naše razantní průjezdy,“ říká Václav Pech jun.

 Rallye Úslava startuje v sobotu ráno v 8:00 z blovického náměstí. Již ale v pátek večer mohou přijít fanoušci pozdravit na toto místo přední posádky, které se zde zúčastní předstartovního show. V sobotu pak čeká na jezdce celkem 74 ostrých kilometrů na osmi rychlostních zkouškách. Posádky se poté vrátí zpět na náměstí v Blovicích a vítěz zde bude vyhlášen v půl čtvrté odpoledne. 

 

Jaroslav Štauber

www.RallyeJournal.cz

 

 

Tisková informace EuroOil teamu, Plzeň, 15.7.2005


 
 
Fotogalerie:   ME moto v Mostě, červenec 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose