www.car.cz
 

Argentina: Schwarz drží pozice daleko vzadu i po sobotě
     17.7.2005 19:31 - tisková zpráva


Cordoba, 16. července 2005

ARGENTINSKÁ RALLYE – DRUHÁ ETAPA


    Šestnácté místo patří po druhém dni Argentinské rallye jezdci týmu Škoda Motorsport Arminu Schwarzovi. Jeho pozice je poznamenána 11ti minutovou ztrátou z pátečního odpoledne, kdy musel s Fabií WRC 05 absolvovat čtyři měřené úseky s ulomeným zavěšením jednoho z tlumičů.

     

    Po dalším nočním dešti začal pro Armina den jeho 42. narozenin opět na mokru, na tratích nedaleko základny soutěže v Carlos Paz. Dopolední rychlostní zkoušky byly oproti servisnímu areálu o něco sušší, ale vrstva kluzkého bláta zkomplikovala jezdcům především druhé, odpolední průjezdy.

     

    Závěrečnou etapu Argentinské rallye tvoří tři rychlostní zkoušky na západ od Carlos Paz, které měří 58,09 kilometrů. Dvě z nich se řadí mezi klasiku světového šampionátu. Úseky El Condor-Copina a Mina Clavero-Giulio Cesare protínají náročnou „měsíční krajinu“, charakteristickou pro tuto oblast. Zakončením celého podniku budou další dva průjezdy diváckou supererzetou v komplexu Pro Racing. Na cílové rampě se první vůz objeví ve 13:20 místního času (18:20 v ČR)

     

    Armin Schwarz: “Během dneška se nám vyhnuly jakékoli problémy. Přestože se startovalo na mokru, písčité tratě rychle vysychaly a místy mi připomínaly finskou soutěž. Posunuli jsme se o čtyři místa vpřed, ale rozestupy jsou již příliš velké. Pokud nepotkají někoho před námi problémy, další zlepšení pozice je nereálné.“

     

     

    Škoda Motorsport Media Team


     
     
    Fotogalerie:   Rallyesprint Blovice 2005, foto Ivo Nesrovnal

     
     

    © 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose