www.car.cz
 

Televizní MotorTip 30 – Polsko, Brno i Litovel.
     18.7.2005 10:24 - Pavel Jelínek


Televizní magazín MotorTip je jeden z mála motoristických magazínů na českých televizích, zabývajících se především tuzemským motoristickým sportem. Celostátní premiéra bude  ve čtvrtek 28. července 2005, diváci na Brněnsku a jihu Moravy v síti SELF a Karneval mohou pořad vidět  o týden  dříve. 

 

V MotorTipu 30 se vrátíme na nedávný šotolinový Raid Polski k našim  severním  sousedům a také k dalším  několika  rozhovorům z Letní ceny Brna, které byl věnován již MT 28. Fandy značky Porsche pozveme na připravované setkání těchto krasavců u Liberce a krátce se podíváme i  na  MČR v superkrosu v Litovli, kterému   ale bude  věnován     příští MotorTip.  Připravujeme také soutěž o vstupenky na Grand Prix  ČR 2005.

 

 

MotorTiP je zaměřený na novinky a aktuality v automobilové branži, informace z vybraných světových autosalonů i na občasné testy nových vozů, různé zajímavosti a pravidelně se věnuje především různým disciplínám motoristického sportu. Zejména MČR v rallye a sprintrallye, závodům automobilů i motocyklů na okruzích, do vrchu, trucktrialu, off road, motokrosu, superkrosu, autokrosu, supermotu , čtyřkolek , minibiků a podobně.

 

 

Novinkou je možnost  stažení pořadu na internetové stránce www.tvb1.cz.

 

 

Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:

www.forcable.cz,

www.satplus.cz ,

www.motortip.cz

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.tvlyra.cz,

www.TVB1.cz

 

Pavel Jelínek

Tisková informace

V Brně 18. července 2005

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   Letní Brno - Octávia cup 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose