www.car.cz
 

Personální změny ve společnosti Peugeot
     tisková zpráva


Nový fleetový manager a obchodní inspektor

Praha 10. března 2004 – Pozice vedoucího prodeje fleetovým zákazníkům a pozice obchodního inspektora ve společnosti Peugeot Česká republika s.r.o. byly nově obsazeny. Post vedoucího prodeje klíčovým zákazníkům nyní zastává Marek Šafarčík, pozice obchodního inspektora pro Moravu byla nově přidělena Michalu Pavlíčkovi.

Marek Šafarčík (31), nový vedoucí prodeje fleetovým zákazníkům, nastoupil do funkce z pozice vedoucího prodeje nových vozů Audi společnosti Auto Exner s.r.o., kde působil od roku 2000 až do současnosti. Marek Šafarčík se narodil v Opavě, studoval VŠ báňskou v Ostravě a v oblasti autmobilového průmyslu se pohybuje od roku 1996, kdy začal pracovat pro společnost Nissan na pozici osoby zodpovědné za rozvoj dealerské sítě. Mezi jeho záliby patří sport, kultura a cestování. Je ženatý. Ve funkci vedoucího fleetového prodeje nahradil Martina Bruknera.

Michal Pavlíček (34) nahradil na začátku roku v týmu obchodních inspektorů Radku Brůžkovou (31), která po 4 letech v této pozici nastoupila na nově vytvořené místo zástupce obchodního ředitele. Michal Pavlíček se narodil v Brně a vystudoval Střední ekonomickou školu. Od roku 1992 pracoval v oddělení prodeje nových vozů značek VW a Audi u společnosti AutoDanton s.r.o. a od r. 1995 až do současnosti v prodeji nových vozů a motocyklů BMW u firmy Renocar s.r.o. Ve volném čase se rád věnuje dětem, mezi jeho záliby patří automobily, turistika a cyklistika.

Lucie Kučerová,
Public Relations
PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o.
www.peugeot.cz

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose