www.car.cz
 

Po velkých problémech konečně v Blovicích úspěch pro Jirku Hladíka
     19.7.2005 21:00 - tisková zpráva


           Po rallysprintu Kopná byl cíl TN Trade Rallye Party Teamu v Blovicích jasný – dovést body. O potížích, které provázeli náš tým hovoří posádka ve složení Jiří Hladík – Martin Vejr.

 

            Už ve čtvrtečních seznamovacích jízdách nás zradila převodovka na treninkové Suzuki a mohli jsme řadit pouze 1, 2, 4, ale odtrénovat se nám nakonec podařilo. Ovšem další trápení nastalo se závodním autem před přejímkou, když neustále praskala pojistka od benzinového čerpadla a po uražení kola na Kopné se vůz choval velmi neklidně. I přes tyto potíže dokázal náš mechanik Luděk Hartman auto připravit na sobotní start.

 

            Po první rundě jsme jeli na skvělém druhém místě za Martinem Pinkasem a přáli jsme si druhé místo udržet. Bohužel smůla se nás držela až překvapivě pevně, ve druhém kole nám kámen vytrhl výfuk a auto okamžitě ztratilo výkon. Souboj o druhé místo tak nepřipadal v úvahu, ale dokončení soutěže na třetím místě ve třídě je pro nás za daných podmínek velkým úspěchem a zadostiučiněním.

 

            Závěrem chceme poděkovat Pneucentru Žákavá za vstřícnost a pomoc při servisu závodního vozu.

 

 

 

Rallye Party Media 


 
 
Fotogalerie:   Rallysprint Úslava Blovice 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose