www.car.cz
 

Po 15ti leté pauze se v Molče na Slovensku jede 8. závod ME
     22.7.2005 11:43 - Pavel Jelínek


Po 15ti leté pauze se v Molče na Slovensku jede 8. závod ME v autokrosu.

 
  V královské divizi 4l. se vytvořila 5ti členná skupina favoritů letošní sezóny. Behringer , Bartoš, Duinzendstra, Keřka a Hošek vedou v těsném bodovém sledu. Určitě jim ale nic nedarují Fejfar, Smrž a Kalvoda, kteří jsou také výborně připraveni.

       Po neuvěřitelné smůle v posledních dvou závodech, kdy si Petr Bartoš na vedoucí posici nezapočítal ani bod vede Němec Behringer. Roman Kalvoda odstartuje s novým přeplňovaným motorem 2,3 l a pokusí se o víc než zvítězit v tréninku nebo jednotlivých rozjížďkách.

 16ti stovkám kraluje naše trojice Hanák, Turek a Svoboda, stíhaná čtveřicí cizinců s Musilem. Ti se vynasnaží získat první vítězství, které si prozatím střídají pouze Hanák s Turkem.

 Němečtí fanoušci se nedokážou smířit s velkou převahou našich jezdců a na internetových stránkách je napadají z nesportovní týmové – dokonce i likvidační - spolupráce proti Kornovi a Stubnerovi, kteří se neprosazují. Je to absurdní.

V cestovních vozech máme 2 zástupce– Brožka s Petrikem na konci první desítky. Jejich úspěchy z posledních závodů dávají naději na lepší pozice.


Průběžné výsledky závodu můžete v sobotu a neděli sledovat on-line na stránkách: chronorace.cz

  
  Ivan Hrabák.

 


 
 
Fotogalerie:   Off Road Maraton Šternberk 2005 od Pavla Malého

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose