www.car.cz
 

Přes 3 000 prodaných automobilů za čtyři měsíce v áčkách v Blavě
     26.7.2005 23:25 - tisková zpráva


AAA AUTO Bratislava

3 045 prodaných automobilů za čtyři měsíce

 

Největší autocentrum na Slovensku, bratislavské Autocentrum AAA AUTO prodalo od března tohoto roku do konce června 3 045 automobilů. Za první čtyři měsíce provozu tak dosáhlo obratu 575 milionů Sk.

 

V bratislavském autocentru prodáváme denně průměrně 35 automobilů. Tento počet se navíc měsíčně zvyšuje o 10 %. Poptávka po našich vozech a službách je velmi vysoká, proto chceme pokračovat v otevírání dalších autocenter. V průběhu října to bude pobočka v Žilině, v březnu příštího roku v Košicích,“ prozradil předseda představenstva AAA AUTO Anthony James Denny a dodal, že tak vytvoří minimálně 150 nových pracovních pozic a přinese investice ve stovkách milionů slovenských korun.

 

Půlroční působení AAA AUTO na Slovensku, předchozí vstup do EU a změna v legislativě přinesli místním motoristům prokazatelné snížení cen až o 25 % a zkvalitnění služeb, především právě díky rostoucí konkurenci a otevření místního trhu. AAA AUTO vykupuje vozy přímo na Slovensku, ale i importuje ze zemí západní Evropy.

 

Nejprodávanějšími značkami jsou všechny škodovky, na prvním místě se umístila Felicia. Následují značky Opel, Fiat, Daewoo, Peugeot a VW. Průměrné stáří prodávaných automobilů v bratislavském autocentru je 6 let a průměrná cena 190 000 Sk. AAA AUTO Bratislava nabízí denně více než 500 kvalitních a prověřených automobilů.

V interním průzkumu spokojenosti klientů AAA AUTO oceňovali motoristé především širokou nabídku kvalitních a dostupných vozů, ale i profesionálních služeb. Mezi nejlepší služby zařadili: 100% garanci legálního původu, pojistku provozuschopnosti CarLife, dostupnost úvěrů a hotovostní výkup.

 


Magdaléna Drsová

Tisková mluvčí


 
 
Fotogalerie:   Rallye Vezprém 2005 od sportfoto.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose