www.car.cz
 

Ve Spa budou hřmít motory gétéček 24 hodin
     26.7.2005 23:41 - Pavel Jelínek


Jezdce seriálu FIA GT, který nedávno  zavítal na Masarykov okruh  v Brně, čeká  o nadcházejícím víkendu  mnohonásobně  delší závod, než byla tříhodinovka v Brně. 24 hodinový závod na okruhu v belgickém lázeňském městečku Spa.

Mimochodem se jedná po Le Mans  o druhé nej nej nej vytrvalostní klání v Evropě. Do Spa se také proto chystá  skvělá konkurence a chybět nebudou ani české  barvy.

Se svým typicky modrým Porsche 996 GT3 pojede téměř dvoumetrový Brňan Jan Vonka, který  v již zmíněném  Brně   zajel skvěle a skončil bronzový. Na domácí trati jel  s Italem Casadeiem, ale tentokrát budou jeho spolujezdci Slovák Miro Konopka a Ital Antonio de Astro.

Zajímavostí je  třeba i start francouzského jezdce Paula Belmonda.

Před časem byly zveřejněny informace o startu vozů Aston Martin v barvách ruské stáje Russian Age Racing, ale pravděpodobně se tak nestane. Tým zatím zůstane věrný Ferrari 550 Maranello.

To hlavní se bude dít od  sobotní 16 hodiny.


 
 
Fotogalerie:   FIA GT v Brně 2005 - stříbrný Renauer Motorsport, P. Frýba

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose