www.car.cz
 

Jirka Mrkývka pojede v Mostě a za týden v Brně
     29.7.2005 09:58 - Pavel Jelínek


Brňan Jiří Mrkývka se nedávno doma v Brně  vrátil do mistrovství světa motocyklových superbiků, i když s novým strojem  nijak nenazářil a  okusil i  několik pádů .  V Brně nedojel anijedinou jízdu, ale jistě  si bude chtít napravit reputaci o nadcházejícím víkendu  v Mostě, respektive  za týden  opět v Brně.

Na oba okruhy  totiž zavítá dobře obsazený Alpe Adria Cup 2005.

Mrkývkova letošní sezona patří v jeho kariéře k těm zatím zcela nejméně vydařeným. Zatím toho moc nenajezdil.  Navíc jeho nedávné ježdění na motokrosové motorce skončilo menším zraněním - propíchnutým levým lýtkem.

Před brněnským závodem MS zase při rozcvičování nohy spadl z kola a  skončil v kopřivách....... "Zahučel jsem do kopřiv, narazil si druhou nohu a chodil pak jako kačer Donald," smál se Jirka Mrkývka.

Na Masarykově okruhu při návratu MS do Brna ale  nechyběl. Jel v sedle záložního motocyklu Ducati 999 Španěla Nieta, jelikož jeho loňský  stoj na světovou  konkurenci  nemůže stačit. Možná se s  ním pak objeví i ve zbytku sezóny, případně  alespoň v některých závodech.

Na svém starším modelu Ducati se ale objeví o nadcházejících  dvou víkendech. Nejdříve v Mostě a o příštím víkendu pak při Memoriálu Františka Šťastného na Masarykově okruhu. Podrobnosti k závodům najdete na jiném místě.

 

 
 ilustrační foto Josef Vrátil


 
 
Fotogalerie:   ME silničních motocyklů Most 08.-10.07.2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose