www.car.cz
 

Jani PAASONEN V TAMPERE úspěšně testoval na Finsko 2005. Bronz
     31.7.2005 10:00 - tisková zpráva


Tampere, 31. července 2005

JANI PAASONEN SKONČIL V TAMPERE V RÁMCI ZÁVĚREČNÉ PŘÍPRAVY NA FINSKOU RALLYE TŘETÍ


    Na třetím místě dojela do cíle sobotní Tampere Rallye posádka týmu Škoda Motorsport Jani Paasonen/Jani Vainikka. Severská soutěž byla součástí závěrečného dvou a půl denního testu Fabie WRC 05 těsně před začátkem desátého podniku letošního mistrovství světa, Finské rallye.

     

    Důvodem zařazení šesti rychlostních zkoušek šotolinové soutěže do programu bylo vyzkoušení některých poznatků z právě probíhajících testů v reálných podmínkách ostré soutěže. Snaha o vítězství přitom nebyla prioritou ani týmu, ani posádky. Po 84 měřených kilometrech na rozpálených, suchých a prašných cestách pokračuje Janiho program dalšími testy ještě před úterním začátkem seznamovacích jízd na podnik MS.

     

    Škoda Motorsport nasadí do Finské rallye tři Fabie WRC 05. Sestava zahrnuje rovněž posádky Armin Schwarz/ Klaus Wicha a Janne Tuohino/Mikko Markkula.

     

    Jani Paasonen:Po celý den jsem se nezajímal o výsledky, protože jsem se soustředil hlavně na náš testovací program. Přišli jsme na mnoho nových věcí, které můžeme pro podnik MS použít. Jsem si jistý, že budeme mít pro Fabii WRC 05 velmi dobré nastavení. Byl to úspěšný den a jsem opravdu spokojený.“

     

     

     

     

    Michaela Lukander, Škoda Motorsport Media Team


     
     
    Fotogalerie:   Rallye Bohemia 2005, foto Ivo Nesrovnal

     
    zvětšit

     
    zvětšit

     
    zvětšit

     
    zvětšit

     
     

    © 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose