www.car.cz
 

Karel Abrahám v Německu opět dobře a těsně za body. Sedmnáctý
     31.7.2005 22:51 - tisková zpráva


Červená vlajka

Červená vlajka zastavila závod stopětadvacítek v průběhu jednadvacátého kola a připravila tak Káju Abrahama, když ne o body, tak minimálně o šanci bojovat o ně.

Původně se měl jet závod stopětadvacítek na dvacet sedm kol, ovšem v průběhu jednadvacátého kola při sjezdu z kopce velmi nebezpečně havaroval Manuel Poggiali a jeho motocykl zůstal uprostřed trati. Vzhledem k tomu, že do tohoto místa při sjezdu do nejnižšího místa trati není vidět, byl závod přerušen a platil výsledek po průjezdu předchozím kolem.

Nebýt tohoto velmi nešťastného pádu, měl český jezdec obrovskou šanci na ještě lepší výsledek. Po velmi dobrém startu, kdy poskočil o sedm míst se Karel Abraham v průběhu velmi dramatického závodu stále posouval směrem vpřed. Předjel ho jen další mladíček Bradl a společně se přibližovali Italu De Rosovi, kterému vadl motocykl. V ten okamžik však byl závod přerušen a ukončen. 

Karel Abraham:
Ranní warm up zrovna nebyl nic moc. Můj nejlepší čas jsem zajel o půl vteřiny pomalejší než včera. Do závodu jsem nastoupil s tím, že chci dobře odstartovat a  to si myslím, že se opravdu povedlo. V první zatáčce jsem byl asi 24, na konci prvního kola pak již na 23. místě.

V dalším kole jsem poskočil o další tři místa. Zhruba devět kol před cílem jsme začali s Bradlem velice rychle dojíždět De Rosu. Chystali jsme se ho i předjet, ale bohužel na při sjezdu z kopce velmi nepříjemně havaroval exmistr světa Poggiali a závod byl ukončen červenou vlajkou. Počítá se samozřejmě kolo před vyvěšením vlajky, tudíž byl do celkového pořadí započítán i on.

Myslím si, že kdyby jeho Gilera neskončila uprostřed trati a my bychom určitě předjeli Itala De Rosu, dokončil bych závod v horším případě na patnácté příčce. V případě, že bych udolal i Bradla tak čtrnáctý. Je to smůla. Dvakrát být tak blízko a dvakrát skončit sedmnáctý.“

Pořadí v cíli:

1  Mika KALLIO                 KTM                 
2  Thomas LUTHI              HONDA            
3  Marco SIMONCELLI     APRILIA           
4  Gabor TALMACSILI      KTM                 
5  Julian SIMON                KTM                  
….
17   Karel ABRAHAM       APRILIA             ztráta na prvního v pořadí / -27,185 sec/      

MPAFoto.com 


 
 
Fotogalerie:   Tři mušketýři v půlce sezóny MS moto 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose