www.car.cz
 

Letošní Truckfest v Hradci se stane i oslavou Liazů
     1.8.2005 11:33 - tisková zpráva


HRADEC KRÁLOVÉ – S dalšími novinkami letos přichází největší setkání řidičů, majitelů a provozovatelů nákladních automobilů na území střední a východní Evropy Czech Truckfest, které se letos opět uskuteční od 9. do 11. září na letišti v Hradci Králové. Tím nejvýznamnějším zpestřením bude podle jednoho z organizátorů akce Josefa Štefky fakt, že letošní Truckfest bude mimo jiné i oslavou české značky LIAZ.

S nápadem uspořádat v rámci našeho setkání LIAZ přišli sami fandové motorismu při našich internetových diskusích, nám se tento nápad zalíbil a pomůžeme mu na svět. Mnozí z nás si jistě vzpomenou třeba na svoje šoférské začátky a někteří i na dlouholetou řidičskou praxi s touto dříve téměř výhradní značkou, navíc české výroby,“ uvedl Štefka.


Organizátoři podle něj samozřejmě přivítají i škodovky jako třeba 706 RT, MT, MTS nebo později Xena. Zájemci se mohou ozvat přímo iniciátorům LIAZ festu na mail nedlloyd@seznam.cz nebo ohajo@post.cz o další informace.


Loni se královéhradeckého Truckfestu zúčastnilo přes 400 nákladních vozů evropské i americké provenience, letos organizátoři hodlají překonat magickou pětistovkovou hranici. Zvýšit hodlají i počet příchozích návštěvníků, kterých loni na královéhradecké letiště přišlo kolem 14 tisíc. Součástí akce bude tradičně řada soutěží pro diváky i řidiče, vystoupení hudebních kapel nebo kaskadérských skupin.


Kontakty na organizátory: www.truckfest.cz

Josef Štefka – tel. 777 807806
Vladimír Pohl – tel. 777 200 657

Pro CTM, s. r. o., připravil Bohumil Roub


 
 
Fotogalerie:   Pačejov 2005 - Bravo Martina Rady po požáru

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose