www.car.cz
 

Ford je stále oblíben. Nejoblíbenějším je Focus
     tisková zpráva


Po výborném prodejním výsledku za leden letošního roku přidal Ford v České republice další úspěšný měsíc. Za únor totiž prodal 829 nových osobních i užitkových vozů – a to v součtu obou měsíců znamená 1545 prodaných aut, tedy téměř o 12 % více než ve stejném období loňského roku.

Nejprodávanějším Fordem v ČR byl i tentokrát nestárnoucí Ford Focus, pro který se dosud rozhodlo 395 zákazníků, téměř o 30 % více než loni. Těsně za Focusem se umístil kompaktní rodinný model Ford Fiesta (361). Fiesta si přitom proti loňskému roku polepšila o neuvěřitelných 193 procent! Fordova vlajková loď, model Mondeo, našla za první dva měsíce 237 zákazníků. Nad očekávání dobře si vedl i velkoprostorový Ford Focus C-Max, který za dva měsíce vyjel na české silnice v počtu 103 vozů.

Tradičně dobře si Ford počínal i v oblasti užitkových vozů, kde souhrnné prodeje modelů Ford Transit a Transit Connect činily za první dva měsíce celkem 347 vozů (včetně užitkových verzí).

Z únorových výsledků máme velkou radost a jsme přesvědčeni, že podobný pozitivní trend udržíme i v březnu a dalších měsících. Chtěl bych poděkovat zákazníkům, kteří nám takový úspěch umožnili, a zároveň pozvat do autosalonů firmy Ford další motoristy, kteří o naší výhodné nabídce možná ještě nevědí," komentoval výsledky českého Fordu jeho generální ředitel Vladimír Vošický.

tisk info Ford Motor Company
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose