www.car.cz
 

Michal Filla potvrdil svou roli favorita a v Mostě dvakrát vyhrál
     3.8.2005 07:41 - tisková zpráva


Most – První závod Mistrovství České republiky se konal tento víkend na mosteckém autodromu. Závody se tentokrát jely po oba dny. Michal Filla potvrdil svou roli favorita.

 

     Na mosteckém autodromu se jel první závod Mezinárodního Mistrovství České republiky ve třídě GP 250 v rámci podniku Alpe Adria Cupu. Michal Filla, jezdec Šrámek racing promotion, kraloval již během kvalifikace, kde s náskokem 2 vteřin získal pole position na start sobotního i nedělního závodu. Oba závody byly vypsány na 11 kol. V sobotu Michal odstartoval skvěle a celý závod vyhrál stylem start cíl. Na své konto si připsal i nejrychlejší čas na kolo v závodě. Druhý jezdec ztrácel v cíli na Michala 30 vteřin. Tým tak získal plný počet bodů a radoval se z prvního místa.

 

     Neděle přivítala jezdce mokrým ránem. Warm up byl vyhlášen za mokrý, přesto všichni jezdci použili suché pneumatiky, tzv. slicky. Ani v tomto volném nepovinném tréninku nebyl Michal poražen. Druhý závod třídy startoval v nedělním programu jako poslední. Michal zopakoval svůj start a opanoval závod stejně jako v sobotu. Další zlatý věnec přinesl cenných 25 bodů. Michal vede s plným možným počtem průběžné pořadí Mezinárodního Mistrovství České republiky.

 

     Ačkoliv se zdá , že to bylo snadné, není tomu tak. Stroj musel být perfektně připraven, o což se postaral opět náš mechanik Gerrie Gevers. Michal jel dobře a prakticky zajížděl časy jako při Evropě ,“ komentoval po závodě spokojený majitel týmu Jirka Šrámek.


 
 
Fotogalerie:   Pačejov 2005 - Bravo Martina Rady po požáru

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose