www.car.cz
 

AAA AUTO otevře pobočku na Slovensku v Žilině
     3.8.2005 20:03 - tisková zpráva


Největší prodejce ojetých automobilů ve střední Evropě AAA AUTO otevře v říjnu pobočku v Žilině. Autocentrum bude v průmyslově-obchodní zóně v ulici Pri Celulozke poblíž hlavní silnice vedoucí směrem na Martin. V autocentru s rozlohou 5 000 m2 a kapacitou 200 automobilů získá práci 52 nových zaměstnanců. Z další nabídky více než 4000 vozů mohou vybírat klienti prostřednictvím www.aaaauto.sk.

„Poptávka po ojetinách v Žilině, blízkém Martinu a okolí je enormně vysoká. Zájem je stejně jako v Bratislavě hlavně o kvalitní a prověřené automobily do 300 000 Sk, kterých je na trhu nedostatek,“ uvedl předseda představenstva AAA AUTO Anthony James Denny a dodal, že v říjnu zahájí pobočka výkup vozů, prodávat začne v březnu příštího roku. Automobily, po kterých je největší zájem a není možné je vykoupit na vnitřním trhu, bude AAA AUTO importovat ze zemí západní Evropy.

AAA AUTO je tak po automobilce KIA druhou zahraniční firmou z automobilového průmyslu, která v Žilině investuje částku převyšující 50 milionů Sk. V současné době firma provozuje na Slovensku autocentrum v Bratislavě a výkupní pobočku v Košicích, v Česku celkem 8 autocenter a 4 samostatné výkupní pobočky.

Současně s otevřením druhého autocentra plánuje AAA AUTO rozšířit své aktivity v oblasti sponzoringu a dárcovství v jednotlivých regionech i na celostátní úrovni. „Cítíme společenskou zodpovědnost podporovat oblasti, které formují životy lidí na Slovensku. Rádi bychom proto podpořili sportovní kluby a kvalitní kulturní i charitativní projekty, “ dodal Denny.

 

Magdaléna Drsová
Tisková mluvčí


 
 
Fotogalerie:   Pačejov 2005 - Bravo Martina Rady po požáru

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose