www.car.cz
 

Ford úspěšný v soutěži Fleet Awards 2005
     4.8.2005 19:34 - tisková zpráva


 Pro velkoodběratele je Ford nejžádanější zahraniční značkou  


 Osobní i užitkové vozy značky Ford patří v ČR jednoznačně k nejoblíbenějším automobilům – a to nejen mezi soukromými zájemci, ale také mezi firemními zákazníky. Fordův úspěch v soutěži Fleet Awards Česko 2005 to jenom potvrdil.

Výsledky soutěže, kterou pořádal časopis Flotila a Fleet Management Institute CE Europe, určilo celkem 598 hlasujících, vesměs odborníků v oblasti nákupu a provozu tzv. fleetových vozů. Ti měli za úkol určit v celkem šesti kategoriích nejoblíbenější fleetový vůz – tedy automobil, který by vedoucí dopravy, finanční ředitelé či správci vozového parku viděli ve své flotile nejraději.

V každé kategorii byla přitom vyhodnocena první tři místa. Ford si v soutěži vedl více než dobře, když vybojoval celkem tři (nedělená) místa na pomyslných stupních vítězů a stal se tak mezi českými fleetovými zákazníky vůbec nejžádanější dováženou značkou.

Mezi firemními zákazníky velmi žádané modely Ford Focus a Ford Mondeo potvrdily svou popularitu a vybojovaly ve svých třídách druhá místa. Legendární Ford Transit se pak stal vítězem kategorie "Dodávkový automobil"!

"Úspěch v soutěži Fleet Awards nás mimořádně těší", komentoval výsledky Milan Sysel, manažer českého Fordu pro prodej velkoodběratelům. "Výsledky totiž opět potvrdily to, co už dnes většina českých zákazníků ví: že totiž Ford nabízí velmi kvalitní vozy za velmi dobrou cenu. Má k tomu perfektně fungující servisní síť a z hlediska celkových provozních nákladů nabízí zcela bezkonkurenční vozy. Proto je také Ford nejžádanější dováženou fleetovou značkou v ČR."

PR


 
 
Fotogalerie:   Pačejov 2005 od sportfoto.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose