www.car.cz
 

Soutěž s Jakubem Smržem: Jak do depa na MotoGP v Brně!
     13.8.2005 07:45 - tisková zpráva


Soutěž: Jak do depa na MotoGP v Brně!

 

Stejně jako loni i letos vám nabízí časopis Motoráj společně s Jakubem Smržem a značkou Playstation  exkluzivní možnost nahlédnutí do „zakázaného“ světa MotoGP.

 

Do okamžiku než se z laufů závodních speciálů začnou rozléhat po trati a okolních lesíčcích Masarykova okruhu dvoutaktní zvonivé a čtyřtaktní za srdce rvoucí zvuky chybí už jen dva týdny. To však nevadí. Ideální okamžik rozbrnkat nejen Váš adrenalin, ale i telefon a nakonec pak být přímo u toho. Taková je totiž i podstata soutěže. Stačí do 22.srpna 2005 poslat správnou odpověď na tři otázky smskou a den strávený v depu MotoGP v zázemí Kubova týmu se vším všudy může být i Váš. Vzhledem k tomu, že se loňská soutěž setkala s velkým zájmem, tak očekáváme letos ještě větší účast vás fanoušků. Je sice fakt, že vítězem může být jen jeden, což je stejné jako při závodech, ovšem četnost Vašich sms zpráv nikdo hlídat nebude. A tak tedy, čím víc tím lépe a pravděpodobnost, že to budete právě vy je tak mnohem vyšší. Odměna však bude připravena i pro druhého, třetího, čtvrtého a pátého v cíli.

 

 1.cena: vstup do zákulisí MotoGP Brno,

 2.cena: hra MotoGP4 a nášivka časopisu Motoráj

 3.cena: hra MotoGP4

 4.cena: roční předplatné časopisu Motoráj

 5.cena: kalendář MotoGP 2006

 

Tak proč vlastně do toho nejít? Vždyť motocyklový sport je adrenalinová show, napínavá hra nervů, kde i vy nakonec můžete něco vyhrát. Stačí jen …odpovědět na tyto tři otázky:

1. Nejlepší jednotlivé umístění Kuby Smrže v MS je:

a/ 3

b/ 5

c/ 6

2. Logo Kuby Smrže obsahuje:

a/ sršně

b/ včelu

c/ vosu

3. Hra MotoGP 4 obsahuje i anebo  jen:

a/ kubaturu 250 ccm a MotoGP

b/ kubaturu MotoGP

c/ kubaturu 125 ccm, 250 ccm, MotoGP

 

Vaše odpovědi zasílejte ve tvaru MRAJ první odpověď, druhá odpověď, třetí odpověď na číslo 9000315. Např.: MRAJ, C, B, B. Služba je zpoplatněna 15Kč. Technicky zajišťuje Premium SMS.

 

A že je to málo? Počkejte, vždyť to ještě vůbec není všechno. V novém čísle časopisu Motoráj, tedy v tom srpnovém, najdete ještě jednu soutěž. A první cena v tomto případě bude opravdu exkluzivní. Letecký zájezd, hotel, strava v zázemí týmu Kuby Smrže a víkendová vstupenka do depa na jeden z posledních evropských závodů MotoGP letošního roku. Ale o tom Vás brzy budeme informovat také!

 

 

 MPAFoto.com
 
 
Fotogalerie:   Tři mušketýři v půlce sezóny MS moto 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose