www.car.cz
 

Truckerský babinec pro ženy - řidičky
     13.8.2005 08:00 - tisková zpráva


HRADEC KRÁLOVÉ – Ženy - řidičky, které pravidelně při výkonu svého povolání usedají za volant nákladního automobilu, opět zamíří do Hradce Králové. V rámci letošního Truckfestu se opět uskuteční jejich setkání - tzv. Truckerský babinec. Na Czech Truckfest se příznivci motorismu a silných aut mohou těšit už za necelý měsíc. Největší setkání řidičů a majitelů nákladních automobilů se na letišti v Hradci Králové uskuteční od 9. do 11. září 2005, Truckerský babinec je na programu tradičně v sobotu.

Ten pořádá v první den konání Czech Truckfestu v Hradci Králové dlouholetá řidička kamionu Jolana Jedličková z Lázní Bohdaneč. „Je to už tradiční setkání všech dam, které se rozhodly spojit kus svého života s náročnou prací šoférky. Jde o to si sdělit vlastní zkušenosti s prací v tomto dříve pouze mužům určeném oboru, vzájemně se poznat a probrat všechny strasti a slasti řemesla z pohledu nás žen,“ uvedla organizátorka.

Setkání se uskuteční v sobotu 11. září  od 15 hodin začíná v návěsu firmy NYK Logistics. „Budeme samozřejmě rádi, pokud kolegyně přijedou předvést i svůj truck, pokud se to nepodaří, ať vezmou alespoň jeho foto, ať se potom na silnici poznají,“ dodala truckerka. O další informace si třeba i budoucí kolegyně nebo jen fanynky tahačů mohou napsat na adresu organizátorky jolly.j@worldonline.cz. „Fotky plechových miláčků, manželů, psů a koček nutností, ať se dobře pobavíme. Kafíčko i jiné mlsůtky zajištěny,“ láká Jolana Jedličková.

Loni se královéhradeckého Truckfestu zúčastnilo přes 400 nákladních vozů evropské i americké provenience, letos organizátoři hodlají překonat magickou pětistovkovou hranici. Zvýšit hodlají i počet příchozích návštěvníků, kterých loni na královéhradecké letiště přišlo kolem 14 tisíc. Součástí akce bude tradičně řada soutěží pro diváky i řidiče, vystoupení hudebních kapel nebo kaskadérských skupin.


Kontakty na organizátory: www.truckfest.cz

Pro CTM, s. r. o., připravil Bohumil Roub


 
 
Fotogalerie:   Krizovky na Kopné 2005 objektivem Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose