www.car.cz
 

V Brně na Grand Prix by pořadatelé chtěli mít hodně přes sto tisíc fandů
     14.8.2005 08:49 - Pavel Jelínek


Přípravy motocyklové Grand Prix v Brně vrcholí. Do jejího startu zbývají  necelé dva týdny, jak známo.

Pořadatelé závodu pak podle svých slov čekají překonání diváckého rekordu. Zatímco vloni do Brna přijelo skoro 105 tisíc lidí, letošní odhady z předprodeje hovoří o nárůstu  o  zhruba 25 tisíc osob. Celkem by tedy na závod  mohlo zavítat  až 130 000 lidí. Do budoucna pak brněnští organizátoři plánují až ztrojnásobit počet sedadel.

Velká cena České republiky, závod mistrovství světa silničních motocyklů, se na Masarykově okruhu uskuteční od 26. do 28. srpna. Z českých jezdců se představí ve třídě do 125 ccm Lukáš Pešek, který při posledním závodě zazářil šestým místem, a patnáctiletý Karel Abraham, ve čtvrtlitrech pojedou  Radomil Rous a Jakub Smrž.

Šanci na divoké karty ve stopětadvacítkách  dostali Lukáš Rážek s Patrikem Vostárkem a o třídu výše Michal Filla. Jezdec  ze Šlapanic ale  svůj start ještě zvažuje, jelikož se jedná o  velmi nákladnou záležitost.

Na akci  stále ještě můžete  získat vstupenku i ZDARMA,jelikož jsme spustili novou soutěž.


 
 
Fotogalerie:   Alpe Adria Cup od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose