www.car.cz
 

Malá soutěž, či spíše velká výzva pro fotografy: Za fotku na MS !!
     16.8.2005 22:16 - tisková zpráva


Malá soutěž o velkou výhru
aneb na Deutschland s OMV!!!

Chcete-li jet fandit Štěpánovi na OMV ADAC Rally Deutschland 2005, stačí maličkost. Zašlete svoji nejlepší nebo nejoblíbenější fotografii Štěpána Vojtěcha či jeho závodního vozu na náš email a můžete získat jedno místo ve fandícím autobusu.

Společnost OMV se rozhodla vyjít fanouškům Štěpána Vojtěcha vstříc a na své náklady pro ně vypravit "fandící" autobus na OMV ADAC Rally Deutschland 2005. Chcete-li i vy zažít neopakovatelnou atmosféru světové rally a podpořit Štěpána, neváhejte a pojeďte s námi. Stačí opravdu maličkost. Zaslat nejlépe svoji vlastní, nebo jakoukoliv jinou oblíbenou fotografii Štěpána Vojtěcha či jeho závodního vozu, elektronickou formou na náš email. Společně s fotografií prosím zašlete i Vaše jméno, příjmení a kontakt na Vás.

Své fotografie s kontaktem prosím posílejte nejpozději do pondělí (22.8.) 10:00 hod.

V případě většího zájmu než je kapacita busu si OMV vyhrazuje právo vybrat účastníky na základě jejich zaslaných fotografií.

Účastníci budou poté informováni o dalších podrobnostech.

Plánovaný odjezd busu je v pátek (26.8.) večer z Liberce se zastávkou v Praze. Příjezd do Trieru (místa konání rally) v sobotu (27.8.) ráno. Poté odjezd na vybrané rychlostní zkoušky, návštěva servisu. A v sobotu večer odjezd z rally s plánovaným příjezdem do Prahy, resp. Liberce v neděli (29.8.) ráno.

Ve výhře je zahrnuto:
Doprava Liberec-Praha-Trier (místo konání Deutchland Rally 2005) a zpět
Doprava v místě rally na vybrané rychlostní zkoušky a do místa servisu.
Malé občerstvení a dárky.

Výhra nezahrnuje:
Ubytování v místě závodů, vstupenky na rally, stravu ani pojištění.

 

 

PR

http://www.tsvteam.cz/


 
 
Fotogalerie:   Fotosoutěž Valaška 2004- oceněné fotografie

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose