www.car.cz
 

Městská superspeciálka barumky. Přijďte včas!! Instrukce pro diváky
     17.8.2005 11:52 - tisková zpráva


 Barumka odstartuje městskou erzetou – upozornění pro diváky

 

V pátek 19. srpna zahájí Barum rally Zlín ve 20:03 hodin divácky atraktivní městská rychlostní zkouška v samotném centru krajského města. Z tohoto důvodu bude od 18 hodin uzavřena veškerá silniční doprava a v 19 hodin budou omezení pro pěší.

 

 Při příchodu na poslední spoje uposlechněte pokynů pořadatelů a využijte průchody, které pro návštěvníky budou připravené. Městská rychlostní zkouška je vedena po komunikacích v centru města. Po startu absolvují posádky dvakrát okruh svitovským areálem s průjezdem přes autobusové nádraží a poté pokračují po nadjezdu k čerpací stanici, kde se stočí na starou komunikaci po nábřeží, projedou nový kruhový objezd a přes čepkovský most dorazí do cíle. Celkem městská rychlostní zkouška měří 4,08 km. 

 

Upozorňujeme, že posledním spojem jedoucím z autobusového nádraží je linka do Holešova s odjezdem v 19:10 hodin. Všechny další linky budou odjíždět z náhradního stanoviště na Hradské ulici, které zde bude přemístěno v době od 19:15 hodin do 22:45 hodin. Vlakové nádraží Zlín – střed bude v provozu nepřetržitě, nicméně příchod a odchod bude možný pouze od Vodní ulice podél kolejí. Doporučujeme použít vlakové zastávky Zlín – Prštné a Zlín – Dlouhá.

 

Příchod do areálu Svitu, Univerzity Tomáše Bati - fakulty technologické, restaurace Flip, restaurace Kanada a dalších objektů bude značně omezen. Plánujete-li na pátek 19. srpna v podvečerních a večerních hodinách  návštěvu těchto míst, snažte se ji přesunout na dobu před 18. hodinou a nebo po 22:30 hodině. Pro diváky je přísný zákaz vstupu do prostor rozestaveného nákupního centra na Čepkově a do prostor kruhového objezdu. Nejsnadnější přístup do jednotlivých diváckých zón je z podchodu v parku u zámku směrem na autobusové nádraží. Vstupné se na městskou RZ s výjimkou vyznačených míst vybírat nebude.

 

V místech, kudy prochází městská rychlostní zkouška platí rovněž omezení při parkování od pátečního poledne. Vozidla, která budou zaparkována v rozporu s přenosným dopravním značením, budou odtažena. Pořadatelé vyzývají diváky, aby své místa v diváckých zónách zaujali s dostatečným časovým předstihem.

 

Jako parkoviště využijte velkokapacitní parkoviště u nákupních centrech v okolí města a do blízkosti městské erzety se přesuňte městskou dopravou, případně pěšky.  Posádky budou do městské rychlostní zkoušky startovat v opačném pořadí, špička startovního pole pojede až na samotný závěr před 22. hodinou. Podrobný plán tratě, umístění diváckých zón a přístupové trasy naleznete v oficiálním programu soutěže.

 

 

Ve Zlíně 16. srpna 2005                                                                                           Roman ORDELT

                                                                                                                                     tiskový mluvčí

                                                                                                                                   Barum rally Zlín                                                                                                      


 
 
Fotogalerie:   Fotosoutěž Valaška 2004- oceněné fotografie

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose