www.car.cz
 

CarDo racing se s Doubkem v Evropě zabydluje na stupních vítězů.
     17.8.2005 17:14 - Pavel Jelínek


 Ústecký závodník Ladislav Doubek, který vystřídal za volantem Peugeotu 306 SP  Mirka Jakeše nenechává nikoho na pochybách a svým výkonem posunuje kvality tohoto vozu k maximu.

Po závodech ME v Itálii, kdy se ve Vallecamonica utkal o  vítězství s tovární Alfou, vyhrál na závodech ME Slovakia Matador. O minulém víkendu startoval tým na kopci du Mont Dore ve Francii. Při střídavém počasí,  které prověřovalo jezdecké umění, stál opět na stupni nejvyšším. V absolutním  pořadí mistrovství Evropy se posunul na 5. místo a ztrácí 0,5 bodu na čtvrtého Slováka Petra Jureňu.

"Nasazení a um jezdce je vidět i při překonávání traťových rekordů  a to se již letos podařilo ve třech závodech," řekl závěrem majitel stáje Karel  Dolák. Zároveň tímto děkuje svým reklamním a mediálním partnerům, bez kterých by se tato úspěšná reprezentace nemohla uskutečnit. 
 

 

Vl. Rožánek
 
pro CarDo racing team


 
 
Fotogalerie:   CarDo bude jezdit s F1

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose