www.car.cz
 

FMS - nová forma, nový pořádek....- pro autosport a amatérské závodění
     Pavel Jelínek


Federace Motoristického Sportu

občanské sdružení, č.j. VS/1-1/55 340/03-R

FMS je nová forma, nový pořádek, nové věci, nové technologie pro automobilový sport a amatérské závodění. Je to alternativa pro ty, kteří chtějí závodit a mají zavodění jako koníček, nechtějí a nemohou do něj investovat celý svůj majetek, nechtějí obcházet s prosíkem sponzory, ale chtějí mít zázemí a podporu, kterou by jinde neměli.

FMS je subjektem, který investuje získané prostředky zpátky do sportu, do lepšího technického a personálního zabezpečení, do služeb s přidanou hodnotou. FMS jsou lidé, kteří se budou snažit udělat vše pro to, aby se o automobilovém sportu hovořilo lépe a častěji, aby kvalitní jezdce, které tato republika má, neznali pouze skalní fandové.

FMS vzniklo v roce 2003 z potřeby organizačně zajistit a zformovat do té doby značně živelný vývoj, jaký probíhal v českém amatérském automobilovém sportu. FMS je nový subjekt, ale stará myšlenka, je přirozeným pokračovatelem soukromě organizovaných seriálů závodů Privat Sprint a Hobby Cup Open. FMS je zároveň pojistka proti zneužívání závodů pro širokou motoristickou veřejnost. Je zárukou, že se pořádání závodů nestane dojnou krávou sloužící k soukromému obohacování jednotlivců (jak jsme tomu byli svědky v letech minulých), ale že všechny nahromaděné finanční zdroje budou účelně využity ku prospěchu všech.

Kompletní přehled událostí, které předcházely vzniku FMS, lze nalézt na dnes již neaktualizovaných stránkách www.privatsprint.cz, které zůstávají zmrazeny v podobě, v jaké v roce 2003 skončily.

Přijeďte se sami přesvědčit, že FMS má skutečně co nabídnout, že servis, jaký závodníkům poskytuje, daleko převyšuje služby ostatních.

Pavel Doležal
předseda předsednictva

Petr Stuchlík
Federace motoristického sportu

www.fms.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose