www.car.cz
 

Janiše čeká první skutečný test Mercedesu CLK
     tisková zpráva


Praha - Jarek Janiš se s velkým nadšením těší na oficiální testy DTM v Estorilu, kde se poprvé v letošním roce sejdou všechny automobilky. Janiš bude jezdit s vozem AMG-Mercedes CLK, se kterým bude v nadcházející sezoně závodit.

Český jezdec se již zúčastnil v lednu a únoru dvou privátních testů Mercedesu, ale nyní se nemůže dočkat dalších jízd. Má pro to hned několik důvodů. "Estoril patří mezi mé nejoblíbenější okruhy a v minulosti se mi tam dařilo. Bude to také první oficiální test a všechny automobilky pojedou poprvé ve stejnou chvíli na stejné trati, takže bychom měli získat lepší přehled, jak na tom jsme. Janiš ještě  za volantem formuleNicméně časy pro nás nebudou nejdůležitější, protože se budeme hlavně soustředit na nastavení vozu a pneumatiky. S týmem se mi pracuje velmi dobře a hodně jsme se zlepšili. Ale je třeba dodat, že stále je prostor pro zlepšení. Doufám v dobré počasí, protože cítím, že momentálně jsou pro mě důležitější jízdy na suchu. Startovní pole by mělo být velmi vyrovnané a správné využití nových pneumatik bude jedním z klíčů k úspěchu," vysvětlil Janiš. Testy v Estorilu probíhají od pondělí do čtvrtka.

 

BPA tisk info

 

Dole foto z DTM z archivi DTM,de


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose