www.car.cz
 

Michal Bursa a BMW Motorrad Power Cup pojedou o víkendu v Brně
     23.8.2005 21:48 - tisková zpráva


Motocyklový závodník Michal Bursa nastoupí již tento víkend k dalšímu závodu BMW Motorrad Power Cup, který se tentokrát jede na našem okruhu v Brně.



U příležitosti Gauloises Grand Prix České republiky bude Michal Bursa čelit další výzvě, která je tentokrát o to silnější, že se závod koná na domácím okruhu. Sympatickému jezdci se letos nedaří dokončovat závody. Při svých letošních startech v pohárovém šampionátu německého výrobce ještě cíl nespatřil, vždy to bylo pro technickou závadu či nezaviněný pád, tentokrát však již chce Michal absolvovat celý závod a získat i své letošní první body.

 

Start před domácím publikem je vždy velmi zavazující a tak Michal Bursa nastoupí i se svým zraněným malíčkem, který po dvou pádech není stále doléčen. I s tímto handicapem se bude pokoušet o co nejlepší výsledek, který si po všech letošních útrapách a problémech on i tým zasluhují.

 

V posledních dnech absolvoval Michal Bursa vedle přípravy na závod i několik promo akci, z nich patrně ta největší bylo v Brně, kde v rámci prezentace jezdců CzechGP.com navštívil brněnskou dětskou nemocnici, kde rozdával dárkové předměty a autogramy. Ve stejný den se také se svými kolegy (Jakub Smrž, Radomil Rous a Karel Abraham) zúčastnil autogramiády v brněnském klubu Futurum a také tiskové konference, kterou pořádala společnost CzechGP.com. V pondělí 22. srpna se pak Michal Bursa zúčastnil oslavy vedoucího místa Thomase Lüthiho ve třídě GP 125 ccm, kterou pořádal tým ELIT Grand Prix Racing, jenž je i jedním z partnerů Michala Bursy.

 

Závod BMW Power Cupu začíná v Brně již v pátek odpoledne, kdy je na programu volný trénink a první kvalifikace, v sobotu se poté jede druhá kvalifikace a v neděli následuje samotný závod, jenž má start krátce po dojetí závodu nejprestižnější třídy MotoGP.

 

Závod BMW Power Cupu v Brně je jedinou příležitostí, kdy český divák může vidět jezdce tohoto špičkového šampionátu přímo v akci na domácí půdě, a nejen proto Vás Michal Bursa všechny co nejsrdečněji na tyto závody zve.

 

 

 

 

PR Moto Road Racing Agency

 

 

http://racing.motorkari.cz

www.bursa-michal.cz


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na MČR v superkrosu 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose