www.car.cz
 

Nováček na trhu AUTO DISKONT již třetím největším bazarem na trhu
     24.8.2005 12:14 - tisková zpráva


AUTO DISKONT třetím největším bazarem na trhu

Společnost AUTO DISKONT, která vstoupila na trh teprve 25. března tohoto roku, se stala třetím největším bazarem v zemi. Nabízí více než 700 vozů, 500 v Praze a 200 v Brně. Na pozici třetího největšího obchodníka s ojetými vozy katapultoval AUTO DISKONT především zájem motoristů o levné ojetiny v cenách do 150 000 korun. Do širšího povědomí se bazar dostal i díky mediální celebritě Ester Ládové.

„ AUTO DISKONT nabízí nejlevnější ojetiny na trhu, proto je tak úspěšný
a dynamicky roste. V kombinaci s měsíčními splátkami od 400 korun umožňujeme dosáhnout na automobil i lidem, kteří si zatím automobil nemohli dovolit. AUTO DISKONT je bazarem pro všechny, kteří chtějí ušetřit,“ prozradil majitel firmy Martin Emes.

Rozšiřování cílové skupiny tohoto bazaru je zřejmé i na konkrétních příkladech. Nejmladším zákazníkem je osmnáctiletý zahradník z Prahy Petr P. Naproti tomu nejstarším klientem je zatím 84 letý Pražan Jindřich L, elektrikář v důchodu.

AUTO DISKONT v současné době dosahuje měsíčně průměrně 18% nárůstu prodejů. V listopadu navíc otevře další bazar v Ostravě. Společnost tak chce konkurovat hlavně bazarům, které neposkytují profesionální služby a garance. Podle majitele firmy Martina Emese je dalším cílem firmy rozšiřovat počet poboček
a nabízet větší výběr za výrazně nižší ceny než konkurence.

Do konce roku AUTO DISKONT zajistí denní výběr až z 1100 automobilů, čímž by se dostal na pozici druhého největšího bazaru na trhu.


Martin Emes, majitel AUTO DISKONT


 
 
Fotogalerie:   Barum rally Zlín 2005 od Pavla Paláčka

 
zvětšit
Pech

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose