www.car.cz
 

Přenosy Formule 1 se v Česku stěhují na TV Nova
     30.8.2005 11:20 - tisková zpráva


TV Nova získala práva na vysílání přímých přenosů ze závodů mistrovství světa vozů Formule 1. Souboje pilotů vozů světových značek uvidí diváci nejsledovanější televizní stanice v ČR od sezóny roku 2006.

Praha, 29. srpna 2005 – Televize Nova bude od roku 2006 vysílat přímé přenosy ze závodů mistrovství světa vozů Formule 1. Podařilo se jí totiž získat vysílací práva na tyto prestižní přenosy.

 „TV Nova měla o Formuli 1 zájem již delší dobu, ale bohužel vysílací práva byla vázána tříletým kontraktem. Ten letos vypršel a proto jsme poskytovateli licence na Formuli 1 nabídli vysílací časy v nejsledovanější televizní stanici v ČR. To bylo podle našeho názoru rozhodujícím momentem,“ vysvětluje mluvčí televize Nova Veronika Šmítková, jak se Nově podařilo získat vysílací práva a dodává, že Nova chce ukázat, že Formule 1 se dá dělat i jinak, než jak se doposud dělala.

 „Chceme si vzít příklad a přenosy z Formule 1 dělat tak dobře, jako například v RTL. Rádi bychom vytvořili fenomén,“ říká generální ředitel TV Nova Petr Dvořák.

V tuto chvíli se připravuje celková koncepce vysílání a vybírá moderátorský a komentátorský tým, který bude tvořen absolutními špičkami z oblasti motoristického sportu.

Veronika Šmítková
Tisková mluvčí TV Nova


 
 
Fotogalerie:   Le Mans 2005 od Josefa Vrátila podruhé

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose