www.car.cz
 

V Mostě zahájena stavba obřího Buggyra V.I.P. Centra pro tisíc hostů
     30.8.2005 14:50 - tisková zpráva


Od dnešního rána vypukly na autodromu v Mostě přípravy týmu Buggyra International Racing Systém na Velkou cenu České republiky, která se pojede již o tomto víkendu. Do depa Buggyra totiž dorazil pomocný tým, který začal se stavbou velkého V.I.P. stanu.
 
„Jsme rádi, že jsme dostali možnost stavět už dnes, jedná se o stejný stan jako na Nurburgringu s tím rozdílem, že v Mostě k němu ještě přibude speciální terasa,“ potvrdil šéf logistiky Petr Marek. Na místě jsou i mechanici se všemi třemi závodními soupravami.
 
„V tomto ohledu nám vyšel vstříc Mario Kress a mechanici, díky jejichž práci jsou auta dokonale připravena a naladěna již pět dní před startem. Stavět aut bez aut je totiž velmi komplikované, obrazně řečeno jsou součástí stavby.“ Jak jsme již informovali, očekává se, že tradičně největší V.I.P. Buggyra Centrum navštíví v průběhu závodního víkendu před tisíc hostů.
 
Přeprava potravin a nápojů se proto rovná malým manévrům. Navíc má tým zkušenosti z Německa, kde si na kuchaře nepřišli ani místní vskutku důkladní hygienici. „Na Nurburgringu si dali skutečně záležet, docela bych řekl, že byli zklamáni tím, že nic neobjevili. Letos to bude hodně náročné. Už z toho důvodu, že v posledních čtyřech letech, kdy jsme jezdili třídu SRT byl hlavní nápor koncentrován na neděli.
 
Letos se jedou dva plnohodnotné závodní dny, kuchaři a veškerý personál budou v zápřahu prakticky celých osmačtyřicet hodin,“ dodal Marek.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Barcelona 2005 a skvělý začátek sezóny Buggyry

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose