www.car.cz
 

Rallye New Balance Rosice - „pohled do startovní listiny“. Tlusťák opět s WRC
     2.9.2005 08:53 - tisková zpráva


I. Rallye New Balance s centrem ve městě Rosice nedaleko Brna je kompletně připravena. Přihlášeno je k dnešnímu dni na šest desítek vozů. Nejvíce obsazena je jako vždy třída SA1, celkem dvacet vozů. Následuje nejsilnější třída SA4 s deseti vozy. Mezi favority na celkové vítězství budou zcela jistě patřit Antonín Tlusťák, jedoucí opět s Octávií WRC, dále Ludvík Otto se Subaru, letošní smolař Daniel Landa s Mitsubishi, vítěz posledního podniku ve Šternberku Jaroslav Orsák se Subaru, ale i ostřílení piloti z MČR Martin Kožmín, Jaroslav Tomaštík, Robert Škola v čele s loňským vítězem ČMPR Leošem Flídrem.

 

K favoritům třídy SA3 patří pravidelný účastník Sheron ČMPR Jan Halala s Fordem Escort, ale tentokrát to nebude mít vůbec jednoduché. Přihlášeni jsou bratři Dlouzí se Škodou Octavia KIT CAR a účast přislíbil i letošní suverén třídy A7 v MČR ve sprintrally Milan Šimeček s Nissanem Almerou.

 

Ve třídě SA2 bude jistě o mety nejvyšší bojovat dvojice domácího týmu Petr Matějovský - Pavel Dresler s letošními rivaly Dunovským se Škaloudem. Kůži nedá lacino ani jedna ze dvou dámských posádek   Kateřina Trojanová s Janou Pluhařovou (všichni - Honda Civic). Nelze však opomenout Antonína Matyse, Davida Tomka a Romana Švidrnocha s kitovými Felíciemi.

 

Již zmiňovaná třída  SA1 je složená až na výjimku Peugeotu 106 Rally Ondřeje Blaťáka kompletně z vozů značky Škoda. I zde budou startovat tři jezdci pořadatelského týmu - Lukáš Veselý, Michal Prokeš a Ladislav Belinger. Mezi favority jistě patří i Ivo Cipra a Robert Čonka. Přihlášen je i Rakouský jezdec Ernst Sommerbauer.

 

Historiků je tradičně málo, takže můžeme jmenovat všechny přihlášené. S nejsilnějším žigulíkem bude startovat Tomáš Klokočník a následují vozy třídy HA2, žigulík Tomáše Drásty a Škodovky Michala Habarta, Zdeňka Zlámala a Pavla Petra.

 

Vzhledem k rallye, probíhající nedaleko Brna o tomto víkendu, se pořadatel Rallye Sport Promotion rozhodl prodloužit termín příjmu přihlášek do úterý 6. září. Další informace naleznete na www.rallyesport.cz.

 

Press RSP

www.rallyesport.cz


 
 
Fotogalerie:   Rallysprint Agropa 2005, foto Robert Jeníček

 
zvětšit
Pech

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose