www.car.cz
 

Belgičan pojede v Zolderu na Buggyře. Lacka vystřídá soutěžák JP Blais
     7.9.2005 22:45 - tisková zpráva


O třetí závodní speciál týmu Buggyra International Racing System je neustálý zájem. Po třech závodech, které s tímto vozem absolvoval v letošní sezóně Adam Lacko, byla dnes podepsána smlouva mezi vedením týmu a belgickým jezdcem Jean-Pierre Blaisem.
 
Belgičan, který je znám především ze svého úspěšného působení v závodech rallye, se tak zúčastní hned dalšího podniku EP, který se pojede příští víkend na okruhu v Zolderu. Trucky se těší v Belgii velkému zájmu a přitom nemáme v této motoristické disciplíně v současné době ani jednoho jezdce. Rozhodl jsem se, že to změním,“ prohlásil Blaise, který na Nürburgringu startoval se speciálem MAN z dílny mistra Evropy z roku 2000 Noela Croziera.
 
 „Nakonec jsem se rozhodl pro Buggyru a hned včerejší testování v Mostě naznačilo, že se podle všeho jednalo o dobrou volbu. Tento rok si vyzkouším Zolder, možná Le Mans, ale hlavně chci testovat. Je vysoce pravděpodobné, že s Buggyrou pojedu celou příští sezónu.“
 
A jak hodnotí Blasiovo včerejší testování ing. Robin Dolejš? „Samozřejmě, že kvalit Davida s Gerdem zatím Jean-Pierre nedosahuje, jezdil také pomaleji než Adam. Na druhé straně je po projetí prvního kola hned jasné, že se jedná o zkušeného jezdce, který má něco za sebou a je schopen se rychle adaptovat na nový vůz a odlišný způsob jízdy.
 
 Pokud bude hodně testovat, nemuselo by to být příští rok z jeho strany vůbec špatné.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Matador Czech Truck Prix 2005 , Svoboda Josef

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose