www.car.cz
 

Martin Koloc o závodě v Mostě! Veliká spokojenost
     9.9.2005 15:42 - tisková zpráva


Vzápětí poté, co dojel David Vršecký v nedělním pohárovém závodě na druhém místě, jsem vytočil dubajské číslo Martina Koloce s žádostí o rozhovor. Byl jsem odmítnut s tím, že nejdříve je potřeba seznámit se detailně s průběhem závodu. Dnes ráno byl již Martin připraven.


V našem posledním rozhovoru jsi byl přesvědčen o tom, že pozice jezdce, který je tak trochu odepisován, může Davidovi v Mostě paradoxně svědčit. Osvědčil jsi věštecký talent!

Každý, kdo sleduje Davidovy výkony od začátku této sezóny, musel vypozorovat, že se jedná o práci vyzrálého jezdce, který ví, co chce a dovede odhadnout a správně analyzovat vzniklou situaci. Byl jsem si jist, že pokud neselže technika, tak na tom bude Vrša v Mostě hodně dobře.
Každopádně s padesáti body nepočítal zřejmě ani ten největší optimista?
Vzhledem k aktuální formě Antonia Albaceteho odvedl David maximum. Velmi si cením toho, že se nenechal zmást atmosférou a nehnal se za každou cenu do útoku. I to je důkaz jezdecké vyzrálosti.

K celkovému třetímu místu, které si dal tým Buggyra International System před začátkem sezóny jako cíl, má David hodně blízko, kromě toho se rýsuje možnost útoku na druhou pozici Allgäuera?
Do konce sezóny zbývají tři závody, David může být stejně tak mistrem Evropy, jako skončit pátý. Není ovšem v situaci, ve které by musel za každou cenu útočit. Pokud odvede stejný výkon, jako v Mostě, není se čeho bát.
Jak hodnotíš výkony Gerda Körbera?


Gerd toho udělal pro značku Buggyra tolik, že má právo na slabší momenty. Na druhé straně je ovšem nutné uvědomit si, že ho o takových 15 – 18 bodů připravila v Mostě zcela nepředvídatelná technická závada v sobotní kvalifikaci a nedělní zkrat Egona Allgäuera. Pokud ovšem pro někoho platí pravidlo, co tě nezabije, to tě posílí, je to právě Gerd. Jsem přesvědčen o tom, že nám to dokáže už v Zolderu."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Praha 2004 od Luboše Novosáda ( Emil řádí)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose