www.car.cz
 

3. internext cross country rally ve Vsetíně se blíží
     9.9.2005 16:28 - tisková zpráva


3. internext cross country rally - základní informace

Již potřetí se pod tímto názvem pojede na sklonku léta soutěž mistrovství ČR, Slovenska a Československá trofej.

16. září v pátek po administrativních a technických přejímkách se odehraje v 19:30 na oválu fotbalového stadionu prolog, který určí pořadí na sobotním startu.  Zároveň dojde k představení posádek s jejich vozy a ambicemi v letošním seriálu mistrovství.

Celý program , tentokrát posílen hudbou , světly a kouřem  bude zaznamenán tak, jako vloni Českou televizí do pořadu Svět motorů.

Po sobotním ranním startu, odjedou posádky na první selektivní sekci , která se pojede od 8,00 bezprostředně třikrát za sebou na účelové komunikaci Vsetín, Jabloňová – Dušná

Kolem desáté již vozy startují do čtvrté sekce ve Valašské Polance . Přejezdem nad obcí vede trať za kostelem místní komunikací do Prlova. Opět se pojede bezprostředně třikrát za sebou.

O půl dvanácté startuje první vůz do sedmé selektivní sekce u Čertových skal v Lidečku. Sekce prochází lesním úsekem do Lačnova. Po třech průjezdech se vozy odeberou do servisní zóny u lačnovského fotbalového hřiště.

O půl druhé startují vozy na dva průjezdy selektivním sektorem se startem u myslivecké chaty v Lačnově s cílem u Čertových skal v Lidečku. Po absolvování servisu v Lačnově , se vozy nachystají k přejezdu do Malé Fatry, Terchové. Tam pokračuje soutěž čtyřmi průjezdy selektivních úseků potmě. Kolem 22 hodiny program dne končí.

V neděli v 8,30 začíná poslední dějství soutěže, se šesti sektory. Tři se pojedou v prostoru Rovné hory a tři mezi Janošíkovou krčmou a Terchovou.

Soutěž měří 580 km  s 21 SS o celkové délce 170 km.

Marek Chytka


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose